Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 No udělat z těhle dvou jedny, teda divers luneta, safír, pořádný subcifry a day date, to bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 asi lepší kauf je toto, hoci aj len s hesalitom :https://www.maenwatches.com/pages/skymasterOsobně se přiznám, že tohle zase vůbec neoslovuje mě. Mě se ty steiny zkrátka libej a nic bych neměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Osobně se přiznám, že tohle zase vůbec neoslovuje mě.Mě se ty steiny zkrátka libej a nic bych neměnil.len 44mm, pre mňa asi veľa, ale máš pravdu vôbec nevyzerajú zle a to MAEN len na spestrenie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 len 44mm, pre mňa asi veľa, ale máš pravdu vôbec nevyzerajú zle a to MAEN len na spestrenie....Já si myslím, že ta 44 by šla, samozřejmě je to o osobním vyzkoušení. Za ty peníze mě to prostě začíná lákat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) asi lepší kauf je toto, hoci aj len s hesalitom : https://www.maenwatches.com/pages/skymasterTohle vypada dost dobre. Sice jako kdyby Hujer a JLC sli do trojky s Moonama, ale na me to funguje Upraveno 10. června 2019 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Btw, ze stránek chronoshopu i steinhartwatches zmizely z nabídky chronopilotky 44mm (zůstaly jen v DLC vintage). Bud je úplně stáhli, nebo že by chystali nějakého nástupce? Mě by potěšily 42 mm v nižším pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Btw, ze stránek chronoshopu i steinhartwatches zmizely z nabídky chronopilotky 44mm (zůstaly jen v DLC vintage). Bud je úplně stáhli, nebo že by chystali nějakého nástupce? Mě by potěšily 42 mm v nižším pouzdru Klasická pilotní chrona 44 a 47 už nebudou. Chystá se nástupce, tak uvidíme. Možná se dočkáme ještě letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 třicetdevítky dostaly novou lunetu se zapuštěnými indexy a černější černou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 ta luneta jim sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ta je super, bude se dát sehnat a vyměnit k těm starým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Už bylo načase s tou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Snad jim bude držet barva. A snad už se dokopou i ke gmt keramice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Nová luneta je super, původní byla jeden z hlavních důvodů, proč jsem 39ky prodal. Takhle je to MNOHEM lepší. Ale i tak si zkusím počkat na 39 Premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Když bude i na 42 koupim ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 novinka, pekné , stojí za úvahu. viac nahttps://www.steinhartwatches.de/de/ocean-39-vintage-gmt-premium-blue-red-keramik.html?utm_medium=email&utm_campaign=Ocean%20One%2039%20Vintage%20-%20DE&utm_content=Ocean%20One%2039%20Vintage%20-%20DE+CID_009501080d8698b8333c498fad6e14c5&utm_source=Email%20marketing%20software&utm_term=Mehr%20erfahren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Moc pěkné, ta keramická luneta s gravírováním jim dodává šmrnc. Zrovna když sem koupil obyčejné pepsiny Upraveno 19. července 2019 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Kombinaci jakoze vintage hodinek / cifru a keramiky nedavam. Vubec to k sobe nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Když to má žlutý / okrový / zažloutlý indexy a čísla, je to vintage? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Docela to ujde :-). Mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Mně tam chybí ochrana korunky,tak nějak divně tam vyčnívá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se