tano Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 (upraveno) Diky kluci. Akuc: problem byl s vadnym rotorem, byl vymenem v ramci zaruky. Nas prodejce se zachoval uplne skvele. Jinak me pocity jsou ciste subjektivni, ale tomu strojku nejak neverim. Naopak ten titan je super, zadne blato to neni, nejak se nekrabe. Edit: nedokazal se dotahnout Upraveno 18. září 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Můžu se zeptat, jaké mají dýnko? Ocelové nebo titanové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 V 18. 9. 2016 v 17:20, Darek73 napsal: Můžu se zeptat, jaké mají dýnko? Ocelové nebo titanové?Okruzi titan, stred pruhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 V 18. 9. 2016 v 16:17, tano napsal: Diky kluci. Akuc: problem byl s vadnym rotorem, byl vymenem v ramci zaruky. Nas prodejce se zachoval uplne skvele. Jinak me pocity jsou ciste subjektivni, ale tomu strojku nejak neverim. Naopak ten titan je super, zadne blato to neni, nejak se nekrabe. Edit: nedokazal se dotahnoutdnes na webu vidím že Steinhart už tam dáva ETA.2892-A2 TOP ?! https://www.steinhartwatches.de/de/taucheruhren/ocean-titanium-500-premium.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 Jojo, říkali mi už v létě v ChronoShopu, že od podzimu se do těchto hodinek bude montovat ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 V 19. 9. 2016 v 18:56, siwi napsal: Jojo, říkali mi už v létě v ChronoShopu, že od podzimu se do těchto hodinek bude montovat ETA.to je dobrá správa ,o dôvod viac ich kúpiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Jj, vim o tom. Na druhou stranu, ja tam prave chtel ten Soprod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Zeby som si ich znovu kupil? Tomu Soprod uz neverim, ked sa ich tolko pokazilo, aj ked som ho chcel. V 19. 9. 2016 v 18:56, siwi napsal: Jojo, říkali mi už v létě v ChronoShopu, že od podzimu se do těchto hodinek bude montovat ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 V 20. 9. 2016 v 6:38, laurin napsal: Zeby som si ich znovu kupil? Tomu Soprod uz neverim, ked sa ich tolko pokazilo, aj ked som ho chcel. Ty už je nemáš? To jsem ani nezaregistroval! Každopádně s ETou budou ještě lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Nemam pretoze u mna nestihli 30-dnovu lehotu na reklamaciu tak vratili peniaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Ale tak to je taky dobrý. Férové jednání, kdy se člověk nemusí bát pořídit si od nich něco jiného. Že se občas něco nepovede se může stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Tyhle Steiny se mi dost libi. A pokud tam davaji ted ETA strojek, tak snad uz neni co jim vytknout. Skoda jen, ze se na ne neni kde v Brne podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 to jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 (upraveno) To je tedy vskutku oslnivá novinka. Boční profil nevypadá ani jako Daytona, ani jako Speedmaster Professional (nebo jenom vzdáleně); že by tedy nějaký vlastní design? To by mně opravdu překvapilo. Upraveno 30. září 2016 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Já bych to viděl na ty Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 bude to tlustly chrono bazmek s velkou cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Rad se juknu, ale ta vyska me nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Neodsuzoval bych je, uvidime jake budou dalsi fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Neodsuzoval bych je, uvidime jake budou dalsi fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se