DaveG17 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 (upraveno) Škoda,že nejsou dostupné v 39Jsou... https://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-one-39-blueA totálně mě dostávají ty bílé - úplně na nich vidím cognac koženého krokodýla a umírám. Chtěl jsem redukovat stavy, božeeeeeehttps://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-one-39-white Upraveno 3. listopadu 2017 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 hmmm priparne su urcene pre zeny, aj ten perletovy cifernik... no ale ked sa pacia, tak ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jsou... Nejsou, tohle je úplně jiný dial ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Musím se dívat pořádně. Jak na modrásky, tak na perleť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Každopádně ze mě uďály 39 OWG. Nic jiného se moc díky jejich univerzálnosti a brutální nositelnosti na ruku nedostane. A ten tah 20/16, to laskoňka jak cyp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 S těma 39 mm prostě trefili do černého. Zkoušel jsem variantu se zelenou lunetou a YAH! Rozměrově pro moje zápěstí úplně nejvíc nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Siwi, nemáš fotku na tvé ruce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Jestli udělají v 39mm 500 Titanium, jdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Siwi, nemáš fotku na tvé ruce ?Jojo, najdeš ji ve vlákně o tomto modelu. A myslím, že jsi ji tam už i viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Jestli udělají v 39mm 500 Titanium, jdu do nich. Taky tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Jojo, najdeš ji ve vlákně o tomto modelu. A myslím, že jsi ji tam už i viděl.No vidíš, máš pravdu. Nějak se mi to vykouřilo z hlavy. Každopádně sedí hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Až překvapivě hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 No, tak ještě ty zmiňované pětistovky v 39 mm. Na ty bych byl taky zvědav. Ale mám teď stejně dost přehodinkováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 39 mm pětistovky, hmmm, to už by byl trochu velkej nápor na hercnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2017 Tohle už začíná být na hromadný email do Steinhartu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak mi to nedalo a email jsem poslal... No, s titanovými 500vkami hned tak počítat nemůžeme. Ještě jsem se ptal na možnost objednat Ocean One 39 bez kyklopa, k tomu je druhá část odpovědi. "Hi, sorry, we have currently no plans for further 39mm models. Customizations are not possible, sorry. Thx Viele Grüße,Best regards, Judith H. KuchlerSteinhart Watches GmbH Phon: +49 (0) 821-5433800Fax: +49 (0) 821-5433801http:// www.steinhartwatches.deEmail: info@steinhartwatches.de" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Tak by mě zajímalo jak je možné, že jsem viděl 39 s 2,5 kyklopem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 (upraveno) Tak by mě zajímalo jak je možné, že jsem viděl 39 s 2,5 kyklopem...Dával jsem video do vlákna k Ocean 39..nejdřív jsem myslel, že to snad Gunter začal dávat nově, ale pak jsem si všiml komentáře k videu, kde bylo napsané, že je to po výměně kyklopa a ruček Upraveno 7. listopadu 2017 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Titan 39 mm + ETA Top = objednávám (ale jo, stačí Elaboré).Nekecej ty jdeš opravdu do Steinů? Už to nejsou vyhozený prachy? To nerejjpu, spíš jsi mne překvapil, ale příjemně, tak hlavně ať nezklamou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Potvrdene zo Steinu, ziadne dalsie novinky sa zatial neplanuju. Skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se