Marhi Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Tak kdyby to oživili, inspirace b- uhr. je dobrá, ale nějaké modernější s GMT by se hodili. Sem zvědavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Ja stejne smekam pred vasi predstavivosti, cumim na to jak to sem siwi dal a nedokazu z toho vubec nic vycist ( nemam tu predstavivost ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Ani já ne. Jen ta ručka mi připomíná Damasko nebo Sinn, tak bych to viděl na něco leteckého. Ale tipovat na materiál pouzdra nebo velikost, to si fakt netroufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Tak spíš je to takové věštění z křišťálové koule. Ale než rozjet novou řadu, je snažší zkloubit díly hotové. Ta ručka je z b Uhr. Čísla na číselníku odkazují na GMT. Vel. bude tudíž spíš 42 anebo 44Barva vypadá na titan.Anebo jsem vedle jak ta jedle. Nicméně nějaké moderní pilotky za rozumnou cenu. A kdyby wr. 100 tak by to bylo dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Tak spíš je to takové věštění z křišťálové koule. Ale než rozjet novou řadu, je snažší zkloubit díly hotové. Ta ručka je z b Uhr. Čísla na číselníku odkazují na GMT. Vel. bude tudíž spíš 42 anebo 44Barva vypadá na titan.Anebo jsem vedle jak ta jedle. Nicméně nějaké moderní pilotky za rozumnou cenu. A kdyby wr. 100 tak by to bylo dost dobrý.ano titan a GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Už jsem chtěl konstatovat, že ta GMT ručka je bezva decentní a nenarušuje vzhled pilotek, ale je tam nějaká divná grafická úprava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Me ta GMT rucka prijde naopak fajn a nijak me nerusi, lumi vypada pekne (vcetne cisel druheho casoveho pasma), akorat mohli vzit pouzdro z nav-b premium, ktere ma vysku 12, namisto klasickeho s vyskou 14, ktera na ruce s ohledem na tvar pouzdra pusobi jako budik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Vypadá to zajímavě, ručka GMT je docela masivní, ale s barvou podkladu to neruší, mě se to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Titan je určitě fajn a hodinky celkově taky nevypadají zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Docela pekny, jen ta datumovka je tam takova nevyrazna az utopena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Malá datumovka mi nevadí, spíš naopak. Je super, že konečně zvedli vodotěsnost na použitelných 10 ATM. Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 všetko OK len tá velikosť ?! 44mm je na mňa veľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 vyzeraju velmi dobre konecne novy dizajn a nic neokopcene. za mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 a kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Že bych to letadlo na gmt ruce už někde viděl?To mas jedno, vetsina veci uz byla nekfy a nekde pouzita. Dulezitej, aspon pro me je vysledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Tedy že jsem si nevsadil. Šlo to i bez koule.To letadýlko jsem viděl u Sinnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 https://www.steinhartwatches.de/de/fliegeruhren/nav-b-uhr-44-dual-time-titanium.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 https://www.steinhartwatches.de/de/fliegeruhren/nav-b-uhr-44-dual-time-titanium.htmlJak jsem rikal -44, nic pro tebe :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Jak jsem rikal -44, nic pro tebe :-)).ani pre teba nie, maju slabu WR. ty potrebujes min. 200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Pilotky super, aj velkost k tomu patri, ale skoda, ze su 44 mm. Tak 41 a menej by bolo spicove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se