ragu Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna @Panchart Přenechal mi hodinky z prodeje, i když byl první v pořadí. Tchanovi udělají radost k narozeninám. Dík!
Panchart Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února ragu Je fajn udělat jen tak někomu radost tak ať ji má i tchán!
kuncák7 Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února waran Marku, moc děkuji - poptal jsem gumu na RLX a vzápětí dostal nabídku, která mi vyrazila dech - zadarmo Zealande, jen si prý musím zaplatit poštu :-))). Smekám a jsem dlužníkem. 1
warann Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února @kuncák7 Martine diky, ale musim to uvest na pravou miru. Ja ho puvodne takhle dostal od@Monkey, takze zasluha je jeho a ne moje. 1
kuncák7 Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března vaba Mám tu štěstí na dobré lidi. Poptával jsem řemen pro hodinkově nepolíbeného kamaráda ( znáte to, řemen za 100 je drahej, výš ani nekoukl ), Vašek se ozval s nabídkou a dovezl mi ho až do práce a nic za to nechtěl. Moc díky a vážím si toho.
vaba Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 6:23, kuncák7 napsal: vaba Mám tu štěstí na dobré lidi. Poptával jsem řemen pro hodinkově nepolíbeného kamaráda ( znáte to, řemen za 100 je drahej, výš ani nekoukl ), Vašek se ozval s nabídkou a dovezl mi ho až do práce a nic za to nechtěl. Moc díky a vážím si toho. Rozšířit Mám radost, dělat radost. Třeba se chytí, a zasáhne ho chronobubdus.
kuncák7 Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna Harwey - Petr ( či Peter ) Onehdá jsem se pochlubil několika knížkama od cestovatelské dvojice Zikmund a Hanzelka, kolega si to přečetl a nabídl mi zdarma doplnění mé sbírky o několik dalších příběhů z jejich cest. Zcela zdarma odeslal ( nechtěl ani poštovné ) a tím mi udělal opravdu velkou radost ( i větší, než pociťuji poslední dobou z hodinek ). Moc děkuji 1
nickolas Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 10:42, kuncák7 napsal: Harwey - Petr ( či Peter ) Onehdá jsem se pochlubil několika knížkama od cestovatelské dvojice Zikmund a Hanzelka, kolega si to přečetl a nabídl mi zdarma doplnění mé sbírky o několik dalších příběhů z jejich cest. Zcela zdarma odeslal ( nechtěl ani poštovné ) a tím mi udělal opravdu velkou radost ( i větší, než pociťuji poslední dobou z hodinek ). Moc děkuji Rozšířit Tak to klobouk dolů! Mně je nechce přepustit vlastní matka... 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se