geometr Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Na košili evidentně chybí dva proužky, chce to jinou košili :-)
Jimmy-Jimmy Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Máš pravdu při nejbližší příležitosti doplním šatník. :-) Upraveno 3. července 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy
3RYCK Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Ale už som aj stihol prezuť na kožu
nedojed Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Dnes dorazil model na zahradu a k Bushman oblečení. Mohli by být trochu menší na mou tenkou ruku, ale i tak z nich mám radost. Sent from my iPhone using TapatalkMám je tři měsíce a jdou docela přesně.Pořád na ruce a za týden tak 10-15 vteřin Upraveno 4. července 2015 uživatelem filo-boxer
mlsoun1 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Venčení tak brzo ráno,brrrrrrrrr.A to jsem včera mrskl litřík slivovice
Maxel Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Omameni vedrem zpusobuje aj takove kreace
jhonzatko Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 čekám na čenou gumuHa, konečně někdo se stejným strojem! Sent from my iPhone using Tapatalk
vraby Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Ha, konečně někdo se stejným strojem! Sent from my iPhone using TapatalkChtěl jsem něco na denní nošení se shroudem a za přijatelný peníz(teď už se špatně shánějí),jen ten tah mě neba. Raději bych bez PVD a to nic proti. Stále drží a nijak je nešetřím. Shroud bych chtěl koštnout jiný,ale nevím kde sehnat a nikdo zatím nehelfnul.
prim-ky Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 I hodinkám bylo dneska horko a chtělo se jim do vody.
reborn Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 No jo, ale které? ?? trio.jpgKoukám tam máš nějakou neoriginální vložku lunety na těch skx 007.
AndyAaron Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Monstra v lanovce Sent from my iPhone using Tapatalk
Jimmy-Jimmy Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 (upraveno) Neděle, káva, slunce pere, seiko, super začatek dne. edit : omlovam se za otočenou fotku. Upraveno 5. července 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy
M@chino Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 ... nejspis toho bronzu bude stacit ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se