dan83 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 O51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Stale stejneIMG_20180306_161848.jpgA stále hezké. Dnes celý den na ruce, ale mobil je na ruce nedokázal vyfotit pořádně..Hezká fotka, ta ruka by tam jen překážela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes dorazil parádní kousek děkuji tak tato mě dostala, perfektní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ja mam rad hlavne stary Seika. Ale ty co sem daval Ondrais jsou fakt moc pekny. Co je to za model?Ja od minuleho tydne taham navigatory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Díky moc, jsou vhodné i na kancldiving :-DKdo by taky lezl s potápkama do mokrý vody pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Svatoslav: mám je půjčeny od švagra, on si za to půjčil sarxy. Letos na mě ty nemoci pěkně řádí, od pondělí ležím s horečkami 39°C večer jsem čilej jak rybička a ráno zase nanovo. Hodím alespoň jednu postelovou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ja mam rad hlavne stary Seika. Ale ty co sem daval Ondrais jsou fakt moc pekny. Co je to za model?Ja od minuleho tydne taham navigatory.Vytuneny Stargate ( luneta a safir), Navigatory pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Diky moc. Tak to je moc povedeny tuning, podle me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kempo007 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Já opět dnes se SEIKO SNK 805, moje první automaty. Na co si zvykám ( a dnes jsem to zase opomněl), že s nimi nesmím lézt do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
army9 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Moje prvé poriadne hodinky . Upraveno 7. března 2018 uživatelem army9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Nemas ten gumovej remen opacne? Takhle zvrasnenej byvala spodni cast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Jo ma to naopak.Ale jak to zapnul? jedine ze druhou pulku ma ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Asi Velky Seikini ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Svatoslav: mám je půjčeny od švagra, on si za to půjčil sarxy. Letos na mě ty nemoci pěkně řádí, od pondělí ležím s horečkami 39°C večer jsem čilej jak rybička a ráno zase nanovo. Hodím alespoň jednu postelovou :-DPostelová je moc hezká.Edid: ani nemluv jsem jak chcíplej čert. Roky a roky nic, teď se učím chodit. Tak se brzy uzdrav! Nachcípaný chlap je enem na zlobení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dnes takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Máte to moc pěkný pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Středeční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Brightz Phoenix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Svatoslav: mám je půjčeny od švagra, on si za to půjčil sarxy. Letos na mě ty nemoci pěkně řádí, od pondělí ležím s horečkami 39°C večer jsem čilej jak rybička a ráno zase nanovo. Hodím alespoň jednu postelovou :-DDost dobra pane a koukej se dat dohromady. LukeD: zajimave, pekne je mas. Upraveno 7. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Ahoj, poraďte prosím :-) Zkouším různý řemínky, černý NATO je zatím asi top, chtěl bych i nějakou kůži. Tohle je colareb co mám zrovna doma. Myslíte, že by jim slušel zlatohnědý Hirsch James nebo tip na něco jinýho? Případně spíš kůži ne? :-) https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-james Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se