MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Konečně mám zas doma nějaký trochu slušný Seika a tentokrát už je fakt mám v plánu doma nechat. Za ty peníze jsou prostě neskutečně dobrý.Světlo blbý, ale aspoň jednu fotku sem dát musím.Po delší době jsem zas z novýho přírůstku upřímně nadšenej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Míro, musím se připojit se slovy chvály. Jsou fakt nádherný.
drejv Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 BratranciAhoj Jaký ty Pepsi mají tah? Takový sháním. Vypadá velmi dobře. Pořídil jsem Oyster z Ebay, ale mám pocit, že to nebude ono...Díky
drejv Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 BratranciAhoj Jaký ty Pepsi mají tah? Takový sháním. Vypadá velmi dobře. Pořídil jsem Oyster z Ebay, ale mám pocit, že to nebude ono...Díky
Kani Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Konecne sem sehnal tuhle limitku, mesh byl nutnost. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Míro, musím se připojit se slovy chvály. Jsou fakt nádherný.Díky kolego.Live jsou fakt parádní. Škoda že to neumím pořádně vyfotit.
ABCDE Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Ahoj Jaký ty Pepsi mají tah? Takový sháním. Vypadá velmi dobře. Pořídil jsem Oyster z Ebay, ale mám pocit, že to nebude ono...DíkyJe to Super Oyster ze Strap Code
ABCDE Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Nosí se skvěle a výborně k nim sedí. Jen ti doporučím, vybrat si nějakou malou sponu.
filo-boxer Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 IMG_20181127_133253840.jpgFajn fotka. Hlava mapa.
meetU Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
EpsteinBarr Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 cifernik so vselijakymi flakmi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 pěkné fleky už jsem tu dlouho neviděl Marinemastery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fijo Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 7t62 - pro mě asi nejzajímavější barevná varianta, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MíraMíra Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Žeru je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 Fajn fotka. Hlava mapa. Dnes zas, Field Samurai v mrazivom slniečku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 (upraveno) Podil sem tuhle naslapanou seiko preklapecku--- ale asi je na me az moc naslapana, ne a ne si na ni zvyknout:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2018 uživatelem Kid_A
bebe22 Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 champagne!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2018 GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se