M-72 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 U mě jasno :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Seiko cifry vždycky umělo - tentokrát 6139-8050 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Tak zase v práci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Prvni pracovni den za mnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Badys Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Jj, za mnou také první pracovní den 2019 a musely si trochu od mé ruky odpočinout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hans Gruber Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Shogun Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Trochu padá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rampa McKvak Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 S rýmičkou v posteli, ale dřu neustále :-) Došlo na celý loňský rok odkládané certifikace ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Dnes tieto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vladar91 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Definitivni na definitivnim tahu Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
M-72 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Paráda ;-) Kde se dá koupit tenhle gumový pásek?
ABCDE Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Paráda ;-) Kde se dá koupit tenhle gumový pásek? https://www.uncleseiko.com/store/p30/XGL-731_TIRE_TREAD_RUBBER_STRAPS_19mm%2C_20mm%2C_22mm.html
kamilb Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Přesně tak.Dostal jsem tu gumu od ježíška a ten nakupuje u UncleSeikoNaložil mi komplet vintage setík,Chocolate, Waffle,Tire a přibalil i Tropic. Protože ta origo mi moc nepasuje.
xbraj19 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Ty Uncle Seiko jsou super, taky jsem nakoupil cely set i na želvy a tuňaky. Oproti origo na SLA025 je guma trochu pevnější, takže lip hodinky drží a proti klasickým Flat Vent zase měkčí a pohodlnější.
M-72 Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Ja jsem na tunaky koupil tu DAL 1 z Jp. a je to tedy oproti te mekkoucke z 025 sakra rozdil.
Vozman Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Mé první Seika, zatím spokojenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diablo1st Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Hlásim sa do klubu, moje prvé Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 K svetru do prace je to jak päst na oko ale musim ich troska prevetrat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se