OWG Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2019 Pořídil jsem si první pořádné hodinky :-)Ta lumi je pecka
ismit Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Díky kolegovi feltharg za parádní NATO strap!
villain83 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Ta barva ciferniku je fantasticka. Uz si je tady fotil vicekrat a pokazdy mi ten odstin prijde malinko jinej.
YPO Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Ta barva ciferniku je fantasticka. Uz si je tady fotil vicekrat a pokazdy mi ten odstin prijde malinko jinej.jesli máš instagram, tak tady je víc fotek https://www.instagram.com/explore/tags/sse115j1/
Watchfan999 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Seiko 5 Sports 100m Automatic 'Bottle Cap'
mamenec Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Odesláno 1. února 2019 Želva na koňovi Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Dnes po delší době zas zlaťáky ;-)Parádička! Sledoval jsem debatu posledních dní, a tak jsem vyndal foťák a dva velmi oblíbené kousky z celkem pěti modelů jsem postavil vedle sebe. Musím říct, že oboje mají sakra hodně do sebe. Zelený žáby jsou velká pecka a Tuňáci by mohly být tak minimálně o 5 mm větší, ale i tak jsou super. Jsou u mě už po třetí (tento jeden model) a mám je hodně rád. Ty šípové ručky jsou parádní.
Povidláček Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Jen půjčené, ale já myslím, že by nám to spolu klapalo
villain83 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Sphinxx- ta posledni fotka je paradni. Ja Phoenix. Brightz Phoenix.
MíraMíra Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Parádička! Sledoval jsem debatu posledních dní, a tak jsem vyndal foťák a dva velmi oblíbené kousky z celkem pěti modelů jsem postavil vedle sebe. Musím říct, že oboje mají sakra hodně do sebe. Zelený žáby jsou velká pecka a Tuňáci by mohly být tak minimálně o 5 mm větší, ale i tak jsou super. Jsou u mě už po třetí (tento jeden model) a mám je hodně rád. Ty šípové ručky jsou parádní.Bomba fotky, super hodinek!
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Sphinxx- ta posledni fotka je paradni. Ja Phoenix. Brightz Phoenix. Bomba fotky, super hodinek!Díky chlapi, hodinky jsou fakt super a nedostatky neřeším, ale štve mě, že po zmenšení a vložení sem se to rozsypalo, v originálu a plné velikost je fotka perfektně ostrá, tady to tak nevynikne. Tak zase jindy no .
Vojtic883 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Pracovni hodinky.. na oddeleni jsou navstevy tak je cas na wristshoty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se