efreeti Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2020 Mám rád tahy, ale pořád se nemůžu dokopat k nějakému strapcodu pro mini želvy...tak sem aspoň pořídil mesh z Alíka..dost parády za pár korun, jen to zkracování kleštěma je dost opruz (zvlášť když chce člověk "střihnout" víc řad spirál najednou)...s výsledkem jsem ale spokojen.
warann Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 Jako jsou dobry, ale bohuzel mi opetovny porizeni druhejch mechanik nedela dobre. Proste jedny mechaniky a k tomu g shocky je pro me ideal. Tak si rikam - pustit tyhle nebo GS nebo rovnou oboje?
villain83 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 (upraveno) Před hodinou, warann napsal: Jako jsou dobry, ale bohuzel mi opetovny porizeni druhejch mechanik nedela dobre. Proste jedny mechaniky a k tomu g shocky je pro me ideal. Tak si rikam - pustit tyhle nebo GS nebo rovnou oboje? Nech si ty GS, ty jsou uzasny. Abych se priznal, moc nechapu ten boom okolo tyhle verze Alpinistu. Ty nej modely byly uz davno vyrobeny, tohle je jenom dalsi pokus o vzkriseni legendarni modelovy rady. Krome jinyho tomu chybi ten kalibr 4s...( a nebo guartz inhouse) Upraveno 19. srpna 2020 uživatelem villain83
warann Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 @villain83 Jako tyhle, jo? No jo no. Ty jsou proste dobry. Ale ty Alpinisty taky nejsou uplne zly, je to ta modra limitka for Hodinkee, cifr rohodne lepsi, nez ma soucasnej model. Strojek, kdyz uz, mohl bejt ten novej, se 70 hod rezervou, ale co uz.
xbraj19 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2020 @warann měl jsem je taky, podařilo se mi je koupit přímo z HODINKEE a to prvotní nadšeni mě rychle přešlo (i díky šejdrem naneseným lumi bodům). Jako blbé nejsou, ale že by to bylo takové terno...teď už asi ne. Radši bych si nechal ty GS. Taky je otázka, jestli tomu odkaz na Hodinkee v současné době spíš na hodnotě neubírá
Dagoberd Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 @warann Parádní kombo. Oboje jsou prďácký. Vybírám si pomalu dárek pod stromek a mám zálusk na bílý Alpinisty (i přes všechny ty recenze na yt že 017 je the best), ale ještě to pokoumám.
kamilb Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 před 4 hodinami, Maxel napsal: Meteo volantovka Masakr. Seiko jak noha, v čínské feiko sekci by tomu bylo líp.
Hardslimer Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 před 12 minutami, kamilb napsal: Masakr. Seiko jak noha, v čínské feiko sekci by tomu bylo líp. To neni origo Seiko?
kamilb Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 (upraveno) To je origo fejk lolex, vytuňený na feiko. Upraveno 23. srpna 2020 uživatelem kamilb
Návštěvník Ondra Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2020 Na ruce nejsou, ale dneska jsem je fotil, tak se jednu fotku hodim
ufonislav Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2020 Nejsou mu velke? Redmi Note 7 By Tapatalk
Maxel Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2020 To je origo fejk lolex, vytuňený na feiko. Když je to ten fejk, ty lolexu, jakej model Seika to teda fejkuje, když seš tak chytrej? Hoši, trochu soudnosti... je to skládačka jako každá jiná, jen si fachman pohrál s cifrem. Nic víc, ani míň. Netřeba kvůli tomu dělat takový hallooo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se