Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 8. 9. 2022 v 10:31, martin151 napsal:

IMG_20220908_1227369~2.jpg

Parádne sú. Tá lomená luneta s dvojitou stupnicou je dosť neokukané riešenie Krytá korunka, integrovaný náramok, ručičky so správnou dĺžkou... Veľmi podarené hodinky.

Odesláno
21 minutes ago, EpsteinBarr said:

tiez sa vratim k starsej fotke, skutocne, tie Orient su jedny z najlepsich Seiko, suhlas 🙂

Asi vis, ktere jsem myslel... Kdyz pisu Seiko, tak myslim Seiko. Ty Orienty jsou zase jedny z nejlepsich Orientu 😉

Odesláno
před 7 hodinami, wawrik napsal:

Parádne sú. Tá lomená luneta s dvojitou stupnicou je dosť neokukané riešenie Krytá korunka, integrovaný náramok, ručičky so správnou dĺžkou... Veľmi podarené hodinky.

Díky, starý dobrý SARBy 🧐

Odesláno
před 1 minutou, martin151 napsal:

Díky, starý dobrý SARBy 🧐

Jj, človek by už v záplave iných reinkarnácií čakal aj niečo podobné. Hlavne tú fajnovú dvojitú lunetu.

Odesláno
Před hodinou, wawrik napsal:

Jj, človek by už v záplave iných reinkarnácií čakal aj niečo podobné. Hlavne tú fajnovú dvojitú lunetu.

Pouzdro je z SKX007 a origo tah je děsnej tohle je Uncle Seiko, až na sponu ujde.

Odesláno
před 14 hodinami, martin151 napsal:

Pouzdro je z SKX007 a origo tah je děsnej tohle je Uncle Seiko, až na sponu ujde.

Čo je s tou sponou? Má extenziu? Je horšia/nepohodlnejšia ako obdoba od Seika?

Odesláno
V 12. 9. 2022 v 17:11, martin151 napsal:

To s tebou musím nesouhlasit. Mám je taky a origo tah je v pohodě, klasický oyster s plnýma koncovkama. Nemyslím, že nějaká náhrada z Uncle Seiko bude lepší. Souhlas se sponou, taky mi vadila, ale jen proto, že byla plechová. Nahradil jsem jí plnotučnou ze StrapCode a dle mého teď nemá chybu. Než do tahu bych raději investoval do obnovy černé barvy písmen nebo nové lunety, barvu umí třeba kluci v Onyxu a tyhle hodinky by si to zasloužily.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...