Chronopetr Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 (upraveno) Když tyhle fieldy vypadají na fotkách o ničem a v reálu na krámě se mi moc líbily. Na fotce hračka a v ruce solidní hodinky. Já dnes takto, konečně jsem zkrátil tah a když hodinky moc nelítají, tak moc neholí. Jen ten ciferník se fakt blbě fotí. Upraveno 8. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Za zelená je úžasná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 před 7 hodinami, pebe napsal: Ještě dva měsíce a bude to přesně 5 let spolu, je to na nich celkem vidět :-). Pěkný želvičky, já dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Stále zelená vlna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Presage SPB115J1 auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 před 3 hodinami, ladvach napsal: Presage SPB115J1 auto Jsou skvělé. Ta jednoduchost, přitom díky tomu detailu na hodinovce nezaměnitelné, navíc s historickým odkazem na původní Seiko modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Rozhodoval jsem se mezi těmi Seiko a těmadle Hamiltony https://tinyurl.com/yyevhtxf . Seiko zvítězily, asi k vůli toho smalt ciferníku. Připadá mi to jako čokoládové Primky z před cca 43 lety - moje první hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 5ky jsou prostě boží..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 před 3 hodinami, bluman napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Ahoj stále zde slídím a nepřispívám nijak, tak je asi na čase. Beztak vše co mám bude zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 SUMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biftek Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Želvy na tahu od US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se