chief Odesláno 2. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2024 The beauty of 1965 reinterpretation 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_m2 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Po dvanácti letech v provozu je nápis DIVER'S už hodně vybledlý, místo původní oranžové je žlutý... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Západ slnka s monstrami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Letos poslední s dýněmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Západ slnka s monstramiPěkná fotka, vypadají, jako by si je zrovna vybalil z krabice. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Tož nevím,jestli si je nechat či nikoliv 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Pěkná fotka, vypadají, jako by si je zrovna vybalil z krabice. Odesláno z mého SM-A536B pomocí TapatalkMám ich asi 2. rok. Kúpené nové. Mám toho plnú kabelu. A mechaniky sa dostanú na ruku iba na víkend keďže cez týždeň dostávajú zabrať f91w kvôli práci . Takže áno v podstate sú ako nové 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 po delší době 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Skvělé fotky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Jedny Urchiny 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 před 22 hodinami, marektomas98 napsal: Za mne nejkrásnější "alpinisty", kdybych nebyl sentimentálně zatížen na tu zelenou a unosil bych více, než 1 kousek, tak naprosto jasná volba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marektomas98 Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 před 3 hodinami, stosi napsal: Za mne nejkrásnější "alpinisty", kdybych nebyl sentimentálně zatížen na tu zelenou a unosil bych více, než 1 kousek, tak naprosto jasná volba. A já jsem zrovna ve fázi, kdy přemýšlím jestli je neposlat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Moje nejvíc “oblekovky”, je jim 52 let a šlapou pár sekund do plusu jako za mlada 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterOva Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 (upraveno) Upraveno 5. listopadu 2024 uživatelem PeterOva Zkouším, Seikař nejsem, ale toto se povedlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Dnes tyto krásné a elegantní prcky za lidovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Dnes tyto krásné a elegantní prcky za lidovku. před 17 hodinami, Waya03 napsal: Moje nejvíc “oblekovky”, je jim 52 let a šlapou pár sekund do plusu jako za mlada máte kluci nějak uhnutou pacičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 @pebe Je to tak, pozoruju na sobě tenhle nešvar už dlouho, většinou je první wristshot většinou takhle ze zalomenou rukou a teprve v další iteraci si to uvědomím a zkusím upravit. Je te celkem zajímavý fenomén .... proč se to asi děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se