Pivas Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dnes v práci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 1996 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dnes v práci...20200407_100124.jpgAaa, uz si nastavil aj datum Kurna dobre su, musim tu velkost este prehodnotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jojo at nejsem za barbara.Ten papírový rozměr vůbec neodpovídá realitě,působí a sedí na ruce víc jak některé 42mm. Já mám ruku kolem 18 a viděl jsem je u kolegy na ruce 17 a taky myslím v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Ved prave. Na rozmer 44mm posobia opticky male. Preto mam len Suma, ktore su podobne velke, ale na ruke vyzeraju o malicko vacsie. Ja mam totiz problem skor s "malostou" nez s velkostou. Cez den ked ruka aj trosku opuchne mam zapastie cez 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Japonská káva Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 SKX sou stejně super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tak jsem dneska bilancoval a uvědomil si co jsem jen od Seika nosil na pazouře. Je a bylo toho dost (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 A vintážky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Tak to je mazec! Máš ještě chuť něco zkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Seiko modelů je tolik, že jeden život nestačí (-:a kdybych mezi fotkami doma hledal důkladně, tak ještě jednu koláž se Seiko bych asi udělal. A na spoustu jsem jich zapoměl. Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Poslední kvartál jsem měl Seikokotské období...koupil jsem 3x různé skx a jedny želvy. A tento týden přibyly do party ještě GS, moje první a to tu budu za měsíc 8 let!Fotka mizerná, focená večer za tmy u stolu, snad bude někdy čas to napravit, ten cifr si to zaslouží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Poslední kvartál jsem měl Seikokotské období...koupil jsem 3x různé skx a jedny želvy. A tento týden přibyly do party ještě GS, moje první a to tu budu za měsíc 8 let!Fotka mizerná, focená večer za tmy u stolu, snad bude někdy čas to napravit, ten cifr si to zaslouží. 20200408_214114.jpgČistá elegance, paráda. Já tohle neumím nosit, ale rád bych :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Liqid: tak u tebe skončily, já si už říkal, že se nikdo nepochlubí. Já mám SBGT řadu fakt rád, day-date ji krásně propojuje s velkou částí jak historie značky, tak s mnoha modely s násobně nižšími cenovkami, což mě na S/GS vždycky bavilo. Mimochodem, spona u toho byla origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 dnes mame zeleny stvrtok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se