Pivas Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratulace,moc pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 SKXOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 17 minutami, Waya03 napsal: 62MAS ještě “teplý” přímo z krámu To uz je ten novy 62mas v 40mm, ak sa nemylim? Trosku mi to evokuje cierne Pelagosy kvoli sirsej lunete oproti povodnym 62mas alebo re-edici SLA017. Ale vydarene. Gratulujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 To uz je ten novy 62mas v 40mm, ak sa nemylim? Trosku mi to evokuje cierne Pelagosy kvoli sirsej lunete oproti povodnym 62mas alebo re-edici SLA017. Ale vydarene. Gratulujem.. Ano, přesně tak SPB143. V reálu mnohem, mnohem hezčí než se mi zatím daří fotit mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 To verim, ze nazivo je to iny level Hlavne maju tie "spravne" rucicky oproti starsim SPB051. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 6 minutami, Waya03 napsal: Ano, přesně tak SPB143. V reálu mnohem, mnohem hezčí než se mi zatím daří fotit mobilem. Jsou fakt nádherné, široká luneta se mi hodně zamlouvá. A 40mm je bomba Posilam pozdrav ze severu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 @Waya03 Tie rucicky nazivo nevyzeraju tak placato a plechovo ako na fotkach? Musim uznat, ze celkovo sa mi pacia. Keby este nebolo to skurvene x na ciferniku, tak ich uz asi tiez mam. Nove oboje SLA su super, akurat neviem, ci by som este chcel hodinky, ktore maju na vysku 15,7mm na bezne nosenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 [mention=18707]Waya03[/mention] Tie rucicky nazivo nevyzeraju tak placato a plechovo ako na fotkach? Musim uznat, ze celkovo sa mi pacia. Keby este nebolo to skurvene x na ciferniku, tak ich uz asi tiez mam. Nove oboje SLA su super, akurat neviem, ci by som este chcel hodinky, ktore maju na vysku 15,7mm na bezne nosenie.Však to není X ale PS ;-) Ručky mi plácaté nepřijdou, jsou veprostřed lomené. To už jsou spíš placatý na mých Oris 65, ale popravdě mě nikdy nenapadlo takhle o tom přemýšlet, až teď :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 před 2 hodinami, Waya03 napsal: 62MAS ještě “teplý” přímo z krámu Bomba! Hodně fotit prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Však to není X ale PS ;-) Ručky mi plácaté nepřijdou, jsou veprostřed lomené. To už jsou spíš placatý na mých Oris 65, ale popravdě mě nikdy nenapadlo takhle o tom přemýšlet, až teď :-DVypadaji ze maji idealni velikost. Super!Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 @Waya03 Mohol by si prosim odfotit porovnanie vysky k Divers 65? Inak su paradne a zda sa maju dobre proporcie... Gratulujem k dobrej volbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 jen kdyby byla aspoň nějaká varianta bez sunburstu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 @Waya03 Jsou super, šedá je nakonec asi nejlepší varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Ja za sebe musim rict, ze mi na techto ta siroka luneta vadi a naopak na MM200 ta uzka taky. Idealne, kdyby to bylo naopak. Tesim se na nove modely “MM”, co maji byt predstaveny koncem roku, tam by to melo byt fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Díky za pochvalné reakce pánové, určitě nafotím brzy víc fotek a exaktní srovnání výšky mě samotného moc zajímá. Až do úterka putují zpět do krabice, však nejlepší narozeninové dárky si člověk většinou musí koupit sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Díky za pochvalné reakce pánové, určitě nafotím brzy víc fotek a exaktní srovnání výšky mě samotného moc zajímá. Až do úterka putují zpět do krabice, však nejlepší narozeninové dárky si člověk většinou musí koupit sám Tohleto sebe poškozování nechápu. Bych to nevydržel. Známý si v listopadu koupil Pamy a otevřel je až na vánoce - blázenOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Cerny rytir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 3 hodinami, Vladar91 napsal: Tohleto sebe poškozování nechápu. Bych to nevydržel. Známý si v listopadu koupil Pamy a otevřel je až na vánoce - blázen Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Oddalování orgasmu Mě se to taky blíží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se