tatraplan Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Ta zelená je krásná!Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 (upraveno) Zelena, modra... A dalej to kazdy pozna Upraveno 2. září 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 #ukazbambuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 #ukazbambuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Jedny nenáviděníhodné 5KX s GS bambulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 #ukazbambuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 #nemambambuli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 (upraveno) #ukazbambuli, sashatorovi navzdory Upraveno 3. září 2021 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 3 hodinami, Chronopetr napsal: #nemambambuli Ty zas vyrobili rovnou jak bambule jako celek Sorry, nedalo mi to . Ne, sou pěkný náhodou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 2 minutami, gargamel napsal: Ty zas vyrobili rovnou jak bambule jako celek Sorry, nedalo mi to . Ne, sou pěkný náhodou! To mě nenapadlo. Máš pravdu, jsou hodně vysoký a s těma sklopenýma pidi nožkama opravdu vypadají jak bambule na zápěstí . Ale jak zároveň taky píšeš, nějak to prostě sedí a za mě to jsou cool a jedny z nejpovedenějších současných pětek. A za cenu okolo 5000, nekup to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 jsem se byl podívat v Helveti, dobrý jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 [mention]pebe [/mention] Na ty jsem taky koukal a jsou takovy prijemne maly. Rikal jsem si, ze mozna az moc maly. Ony treba ty solarni tunaky nejsou zas tak veliky. Ale rozhodne tohle fajn pocin od Seika na male ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 33 minutami, AndyAaron napsal: [mention]pebe [/mention] Na ty jsem taky koukal a jsou takovy prijemne maly. Rikal jsem si, ze mozna az moc maly. Ony treba ty solarni tunaky nejsou zas tak veliky. Ale rozhodne tohle fajn pocin od Seika na male ruce přesně, navíc mi asi trochu chybí den v týdnu a další v řadě to maj až kvarcový tuňáky a ty jsou 47mm a cena 3x taková, tak jsem byl zkusit tyhle. Akorát nevim jestli tyhle nebo šedivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Před hodinou, Chronopetr napsal: To mě nenapadlo. Máš pravdu, jsou hodně vysoký a s těma sklopenýma pidi nožkama opravdu vypadají jak bambule na zápěstí . Ale jak zároveň taky píšeš, nějak to prostě sedí a za mě to jsou cool a jedny z nejpovedenějších současných pětek. A za cenu okolo 5000, nekup to. Opravdu se mi moc líběj, z dnešních pětek bych řek, že asi fakt nejpovedenější. před 59 minutami, pebe napsal: jsem se byl podívat v Helveti, dobrý jsou Vidím správně tu vteřinovou ručičku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 To bych samo nechal hned vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 [mention]pebe [/mention] .. Akorát nevim jestli tyhle nebo šedivé Stejné dilema Btw. Tahle řada se fakt povedla. Já mám prozatím 2 modely ze Street série Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 (upraveno) před 1 hodinou, pebe napsal: To bych samo nechal hned vyměnit Samozřejmě Ale aby to nebylo furt jen o bambuli, za mě bych bral spíš než ty šedivý, přesně ty co máš ruce. Sou fakt pěkný. Jo a s tím daydate máš úplnou pravdu, to je strašně praktický a návykový. Upraveno 3. září 2021 uživatelem gargamel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se