Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 3. 12. 2021 v 23:28, Kalisport napsal:

Nevim co to je za módu srovnávat Seiko s JEHO vyšší řadou GS nechápu…to je jak srovnávat Davosu s RLX akorát ti mají každý jinýho výrobce…

Je to jednoduché.. chceme, aby Seiko udělalo GS s tímto číselníkem 🙂 Respektive chceme tyto hodinky v GS standardu 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pak že sekce Koupím nefunguje... A trvalo to jen dva roky :D Nebejt nejmenovanýho člena Pivase, kterej mi jiný I. gen oranžády vyfoukl z vlastního inzerátu a pak je prodal jinam, by to byl teda jenom rok, ale jak se říká, cesta je cíl a člověk má aspoň definitivky :)) Ale že bude takový s*aní s obyč Monstrama... 🙄😅

9A6961A2-BE87-4B4F-98BC-6EA04BAFAD7F.thumb.jpeg.403cd82aa90dfcf50f6175f20da71d1a.jpeg

Odkaz ke komentáři

Recyklace včerejška & 5KX

IMG_20211205_085422.jpg

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, VojtaB napsal:

Ale že bude takový s*aní s obyč Monstrama... 🙄😅

Dneska sehnat Monstra 1,2,3 je skoro nadlidskej úkol teda pokud nejsi ochotný zaplatit 3x víc než byla jejich původní cena. Já sám bych chtěl jedničkový černý což by ještě nebyl takovej problém ale dvojkový oranžový to už je výzva sehnat je za slušnej peníz 😃

Odkaz ke komentáři

před 57 minutami, Kalisport napsal:

Dneska sehnat Monstra 1,2,3 je skoro nadlidskej úkol teda pokud nejsi ochotný zaplatit 3x víc než byla jejich původní cena. Já sám bych chtěl jedničkový černý což by ještě nebyl takovej problém ale dvojkový oranžový to už je výzva sehnat je za slušnej peníz 😃

Je fakt, že to jsem ochotnej nebyl, proto ty 2 roky :D Ale aspoň z nich má člověk radost, koupit Monstra třeba za 10, to aby se je člověk bál nosit... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...