Messiah Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: ... Neviem ako tie Salmine (to podle vkusu kazdeho soudruha), ale tvoje su jednoznacne naj 5-ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 před 17 minutami, junior300 napsal: Neviem ako tie Salmine (to podle vkusu kazdeho soudruha), ale tvoje su jednoznacne naj 5-ky. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Letni hodinkg v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 V 3. 12. 2021 v 23:28, Kalisport napsal: Nevim co to je za módu srovnávat Seiko s JEHO vyšší řadou GS nechápu…to je jak srovnávat Davosu s RLX akorát ti mají každý jinýho výrobce… Je to jednoduché.. chceme, aby Seiko udělalo GS s tímto číselníkem Respektive chceme tyto hodinky v GS standardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Dneska v modrém! Jinak ty Ginza Alpinisty nevypadají zle, i krémový ciferník se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 1 hodinou, jovani napsal: pekné, zapáčili sa mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 V 3. 12. 2021 v 12:27, tatraplan napsal: co je tohle prosim za oznaceni? Asi je nutne chci:) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 19 minutami, dan83 napsal: co je tohle prosim za oznaceni? Asi je nutne chci:) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Před hodinou, tatraplan napsal: ja to tak trochu tusil, diky. Puvod CZ nebo JPN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 A pak že sekce Koupím nefunguje... A trvalo to jen dva roky Nebejt nejmenovanýho člena Pivase, kterej mi jiný I. gen oranžády vyfoukl z vlastního inzerátu a pak je prodal jinam, by to byl teda jenom rok, ale jak se říká, cesta je cíl a člověk má aspoň definitivky :)) Ale že bude takový s*aní s obyč Monstrama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Před rokem jsem se ti za to tady omluvil,ale je vidět,že tě to trápilo hodně.Jsem rád,že si se dočkal a užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 Recyklace včerejška & 5KX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 13 hodinami, VojtaB napsal: Ale že bude takový s*aní s obyč Monstrama... Dneska sehnat Monstra 1,2,3 je skoro nadlidskej úkol teda pokud nejsi ochotný zaplatit 3x víc než byla jejich původní cena. Já sám bych chtěl jedničkový černý což by ještě nebyl takovej problém ale dvojkový oranžový to už je výzva sehnat je za slušnej peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 před 57 minutami, Kalisport napsal: Dneska sehnat Monstra 1,2,3 je skoro nadlidskej úkol teda pokud nejsi ochotný zaplatit 3x víc než byla jejich původní cena. Já sám bych chtěl jedničkový černý což by ještě nebyl takovej problém ale dvojkový oranžový to už je výzva sehnat je za slušnej peníz Je fakt, že to jsem ochotnej nebyl, proto ty 2 roky Ale aspoň z nich má člověk radost, koupit Monstra třeba za 10, to aby se je člověk bál nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se