Majlan Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Ke košili pořádné pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 15. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2022 Nové manty od zdejšího člena. Jsou paradní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 007 Jednoduchost, krása. Pohodový pátek všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Budu tu za chudáka, ale co už... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Darmo.... Japonec vedel co robi. Teda pred viac ako 30 rokmi urcite. Hadam po roku som ich rozkyval. Snazim sa najst nejaku radost z hodiniek, ale nedari sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 před 9 hodinami, MartyH napsal: Budu tu za chudáka, ale co už... Podceňuješ se fešandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Podceňuješ se fešandy Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 14 hodinami, EpsteinBarr napsal: Darmo.... Japonec vedel co robi. Teda pred viac ako 30 rokmi urcite. Hadam po roku som ich rozkyval. Snazim sa najst nejaku radost z hodiniek, ale nedari sa. To si odporuje, vidíš že máš radost ze starého funkčního kousku tak holt nejsi na zajíce, ale na milfky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 4 hodinami, DavidLC napsal: To si odporuje, vidíš že máš radost ze starého funkčního kousku tak holt nejsi na zajíce, ale na milfky Skusim to "seriozne" Asi mas pravdu. Bude nieco chybne, ked snowflake aj gs divery, ktore maju rezervu 3 dni najdes zastavene a ani ta nenapadlo, ze ich mas na policke a mohol si ich ponosit aspon chvilku. A ja mam hodinky skutocne na policke a v sufliku. Nemam trezor a nechodim do banky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Kralovsky turtlovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Po 5 letech me necekane prepadl chronobundus. Reseni mel jen jedno. GS jak jinak. Sampansky cifernik je doma. Je fajn, ze je tu porad vetsina prodavajicich rozumnych, takze dalsi japonsky prirustek cekam postou po nedeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 inokedy modrá luneta je pod odrazom stromov riadne zelená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 před 8 hodinami, EpsteinBarr napsal: Skusim to "seriozne" Asi mas pravdu. Bude nieco chybne, ked snowflake aj gs divery, ktore maju rezervu 3 dni najdes zastavene a ani ta nenapadlo, ze ich mas na policke a mohol si ich ponosit aspon chvilku. A ja mam hodinky skutocne na policke a v sufliku. Nemam trezor a nechodim do banky Já ti rozumím a (bohužel/bohudík) to mám podobně, vlastně po ničem neprahnu... střídám dvoje, čistě účelově, Géčka mám u postele a beru si je na stavby. Druhé, tuňáky, na poličce a takhle to střídám. A vyměnit je je otázka jedněch dvířek, doma... A to jsem se cukal asi u třech kousků v inzerci (jedny mě mrzí, protože se líbily dceři), jinak mi proběhne hlavou : Přijdou, bude chvíli radost, pak krabička, no a co z toho... Takže jsem to obrátil a je mi to vlastně jedno, jsem takhle v klidu a nic nepotřebuju, úleva možná hloupý, možná mi není rozumět, ale funguje to..... zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 Na tuhle dovču nebylo jiné volby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 6 hours ago, cody said: Po 5 letech me necekane prepadl chronobundus. Reseni mel jen jedno. GS jak jinak. Sampansky cifernik je doma. Je fajn, ze je tu porad vetsina prodavajicich rozumnych, takze dalsi japonsky prirustek cekam postou po nedeli. tiez cakam v pondelok jeden japonsky kusok, ale priamo z Japonska bohuzial, krokodil nepresiel cez japonskych colnikov , tak budem este musiet poriesit nahradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 (upraveno) Potápky v Itálii Upraveno 18. září 2022 uživatelem RobertPlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 před 10 hodinami, RobertPlant napsal: Potápky v Itálii Že to jsou pořád ty moje starý, dobrý SKX007? Však já si počkám už je budeš jednou prodávat a z nostalgie si je koupím zpět Já dneska experimentuju s potápkama na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 ..stále srpe89.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se