xbraj19 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Já bych je taky chtěl , akorát furt nevím, jestli na ně mám paprču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Fotka sice na h....() ale zakladnu vypovednu informaciu obsahuje. Skoda darth tuna, ktore som predal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 MM600 mám tiež v pláne, zatiaľ sa teším z MM300.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Kdes je sehnal? Ja mam na 600 poptavku v inzerci a ani ťuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal: Fotka sice na h....() ale zakladnu vypovednu informaciu obsahuje. Skoda darth tuna, ktore som predal. Nechápu. Dyk jsou všechny skoro stejný By teda řekla moje žena Boží kombo,na to že tě to moc nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 7 hodinami, xbraj19 napsal: Já bych je taky chtěl , akorát furt nevím, jestli na ně mám paprču Určitě.... i na mé tyčce byly o.k. Ferko mi je kdysi půjčil, byl jsem z nich úplně mimo a jsem asi pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal: Fotka sice na h....() ale zakladnu vypovednu informaciu obsahuje. Skoda darth tuna, ktore som predal. A komu tím prospěješ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Uz som tu. Vcera sme s kamaratmi zasli na poharik vinka a pamätam si to zhruba do tretej rano. O chvilu ma caka cirkularka a asi 10 kubikov metrovice. Hadam mi ten zvuk pomoze a este stastie, ze ja som len "podavac". Ako by som to vysvetlil. 011 som kedysi predal do Prahy a okolia. Okolim nemyslim Brno a Moravu. @nickolas promine, ale ani Ostravu. Skor nejaky Cerny most, alebo Dejvice. Nahodou som nasiel cislo na kupujuceho (mobilne), tak som mu napisal, ze by som ich rad kupil spät. Poslal ma jasne do prdele. A po tretej sms, nielen jasne, ale aj vyrazne. Ze preco by predaval svoje najoblubenejsie hodinky. No a, minulu sobotu skoro rano, akoze ma to cele vobec nebavi (@DavidLC) som nahodou pozrel na chrono (@CEGY)a tam zrazu MM600. Sice s diašildom, ale takmer ako nove. Cenovo obdobne, ako kedysi (sice uplne nove). Tak som napisal chlapikovi, ze co s tym urobime. No a vymenil ich za nejake tie peniaze. Sice neviem, co s tymi hodinkami budem robit, ale tak nejak ma to trosku potesilo. Este tie darth tuna, co som kupil od dantechna a nerozumne predal. To by som mal plny suflik hodiniek, ktore nenosim. Kedze Sinn EZM je jeden neskutocny kus zeleza, ktory nejde a nejde z ruky. Ale plati, ze tie hodinky su velke. Hlavne teda vysoke. Vdaka titanu sa im pohodlnost na ruke upriet neda. No, uvidime.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 19 hours ago, EpsteinBarr said: Fotka sice na h....() ale zakladnu vypovednu informaciu obsahuje. Skoda darth tuna, ktore som predal. A nejake cierne nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Koukám, to že jsem měl špatně datum, asi budu potřebovat kyklopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V 21. 10. 2022 v 15:54, EpsteinBarr napsal: Fotka sice na h....() ale zakladnu vypovednu informaciu obsahuje. Skoda darth tuna, ktore som predal. Tak tomuhle říkám sbírka Seikokota (v dobrém samozřejmě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Klasika. Černá a zlatá. Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 ..řekl bych, nejpovedenější verze želv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Fakt pěkná barevná kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se