Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Odesláno 8. března 2023 (upraveno) Když tyhle fieldy vypadají na fotkách o ničem a v reálu na krámě se mi moc líbily. Na fotce hračka a v ruce solidní hodinky. Já dnes takto, konečně jsem zkrátil tah a když hodinky moc nelítají, tak moc neholí. Jen ten ciferník se fakt blbě fotí. Upraveno 8. března 2023 uživatelem Jiří Sedlák
lukassob Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Odesláno 8. března 2023 před 7 hodinami, pebe napsal: Ještě dva měsíce a bude to přesně 5 let spolu, je to na nich celkem vidět :-). Pěkný želvičky, já dnes takto...
Chronopetr Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 před 3 hodinami, ladvach napsal: Presage SPB115J1 auto Jsou skvělé. Ta jednoduchost, přitom díky tomu detailu na hodinovce nezaměnitelné, navíc s historickým odkazem na původní Seiko modely.
ladvach Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Odesláno 9. března 2023 Rozhodoval jsem se mezi těmi Seiko a těmadle Hamiltony https://tinyurl.com/yyevhtxf . Seiko zvítězily, asi k vůli toho smalt ciferníku. Připadá mi to jako čokoládové Primky z před cca 43 lety - moje první hodinky.
Zdenek1307 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 před 3 hodinami, bluman napsal:
Biftek Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Odesláno 12. března 2023 Ahoj stále zde slídím a nepřispívám nijak, tak je asi na čase. Beztak vše co mám bude zde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se