bluman Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Ja dnes naladene do modrozelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Ty Presage jsou bomba letní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @Hans Gruber Diky! Tieto presazky su fakt vydarene, rozmyslam ci nedokupim este aj dalsie farbicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 takto?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 @Harwey jj, a je ich este viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Tak ladiť farbu hodiniek k chľastu je v chronopriemysle nóvum, myslím V Koscome už objednali vagón pivnej žlte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 (upraveno) 35 minutes ago, wawrik said: Tak ladiť farbu hodiniek k chľastu je v chronopriemysle nóvum, myslím V Koscome už objednali vagón pivnej žlte Az take novum to ale zas nie je. Neviem sice ako u inych znaciek, ale Seiko ma uz od r. 2010 seriu coctail time v spolupraci s jedným z najlepších barmanov a mixológov na svete, Ishigaki Shinobu z baru Ishinohana v Tokiu: https://www.theseikoguy.com/presage-cocktail-time/ Tie moje su Frozen Margarita a Manhattan Blue . (remienky nie su povodne) Upraveno 19. července 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Seiko ja mám rád ale jednoducho sa v tom už strácam, menej aj v tomto prípade asi bolo viac ... sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Dnes presážky, ta zelená je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 To je za mě nej barevná kombinace, ta zlatá vteřinovka to krásně doplňuje já pořád uvažuju o srpb46, ale bojím se toho růžového zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Moje první Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 (upraveno) Dneska takhle. Upraveno 21. července 2023 uživatelem aelfwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 před 14 hodinami, dykmore napsal: To je za mě nej barevná kombinace, ta zlatá vteřinovka to krásně doplňuje já pořád uvažuju o srpb46, ale bojím se toho růžového zlata Toho bych se nebál - dohromady to s tím hnědým cifrem parádně ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 (upraveno) ¨ Před časem na pivu s novým NATO strapem Upraveno 22. července 2023 uživatelem Peter_See Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 007skxOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Piknikovka a malé osvěžení po cestě @Attersee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Samuraje v bazénu... Odesláno pomocí tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se