Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

To se ti je tak nepovede, to je na likvidaci koncovek, jinak to myslím nepůjde, možná někdo bude mít řešení, já měl ten samý problém, ale byl nasazen tropic, tudíž šlo přeštipnout malýma kleštěma stěžejku.

Edit: zavoláme pomoc @ONYX servis hodinek

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, childe napsal:

Pro tebe velikostně podměrečné 😀, ale jinak souhlasím, že to jsou super kousky obzvláště ten úplně vlevo 👍

Máš plnou pravdu.Fakt to jsou malé hodinky.Ale na ruce mám teď ty GS a mohu říci, že jsou velmi pohodlné a přehledné, ač tedy malé.

Odkaz ke komentáři

já si odpoledne nasadil taky prťavce, velmi jsem si je oblíbil...

image.thumb.png.780076fc85d97f13671f2fdbfc365584.png

dopoledne jsem znovu nasadil tah, který mi včera tahal chlupy a když s tím tahem nevrtím, tak to celkem jde...

pro krásu se musí trpět, jinak to nejde...

image.png.3aae94ff51176c4c61fb89a6cfdf87da.png

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, mlsoun1 napsal:

Máš plnou pravdu.Fakt to jsou malé hodinky.Ale na ruce mám teď ty GS a mohu říci, že jsou velmi pohodlné a přehledné, ač tedy malé.

A podle fotky i vyleštěné 👍

Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, Simon Alexander napsal:

Musim teprve vypreparovat tu hladkou stezejku z tahu, vcera jsem se s tim mordil tak dlouho, az jsem ten vystezejkovac znicil.

Hladkou stěžejku? To myslíš, že tam máš delší stěžejku než tam patří a konce jsou celý uvnitř a nejdou vydloubnout? Jo, mě jednou strapshop poslal místo 22mm diver's stěžejek 24mm, kdybych je rovnou poslal do SKX měl bych asi stejný problém. Všiml jsem si toho včas, tak jsem je strčil do waffle a s ní je dávám jen do želv a Samurajů s vrtanejma nožkama a no problem. 

SKX maj plechový koncovky, tak by  stěžejka měla jít zlikvidovat vypáčenim za prostředek, že se ohne, vznikne mezera a půjde tam konečně vystežejkovač. Nebo zabrat víc a vytrhnout to úplně. Kolikrát už se nám takhle stěžejky vytrhly samy díky  plechovoý koncovce, která nerozloží tah na celou stěžejku, ale tahá jen za střed. Typický kolegům u Orientu. S tlustou stěžejkou to půjde hůř, ale taky to půjde. Teď jsem na to koukal a místo na zapáčení tam je. Stěžejka to nepřežije, ale koncovce by se nemělo stát nic.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Hladkou stěžejku? To myslíš, že tam máš delší stěžejku než tam patří a konce jsou celý uvnitř a nejdou vydloubnout? Jo, mě jednou strapshop poslal místo 22mm diver's stěžejek 24mm, kdybych je rovnou poslal do SKX měl bych asi stejný problém. Všiml jsem si toho včas, tak jsem je strčil do waffle a s ní je dávám jen do želv a Samurajů s vrtanejma nožkama a no problem. 

SKX maj plechový koncovky, tak by  stěžejka měla jít zlikvidovat vypáčenim za prostředek, že se ohne, vznikne mezera a půjde tam konečně vystežejkovač. Nebo zabrat víc a vytrhnout to úplně. Kolikrát už se nám takhle stěžejky vytrhly samy díky  plechovoý koncovce, která nerozloží tah na celou stěžejku, ale tahá jen za střed. Typický kolegům u Orientu. S tlustou stěžejkou to půjde hůř, ale taky to půjde. Teď jsem na to koukal a místo na zapáčení tam je. Stěžejka to nepřežije, ale koncovce by se nemělo stát nic.

Hladkou stěžejkou myslím hladkou Seiko stěžejku pro divery, prostě nemá rantlik za který se dá stěžejka vytáhnout. Nechápu, že jim to v Seiku nedošlo, že to nepůjde normálně vyndat, aniž bys vypáčil koncovky. Stejně to dopadne tak, že vylomím koncovky a pořídím jubilee co nebude takové chrastítko jako original.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě, já popisoval zkušenost právě s diver stěžejkami, ale teď k náramku, to chrastítko k nim určitě patří a dnes je prakticky nesehnatelné, určitě bych ho nenahrazoval, jubilee má úplně jiný charakter a nebude to fungovat, ale je to jenom můj názor.

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...