špelda66 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) 013 nosím raději než 007 a 009, moc fajn hodinky. Sluší jim to i na origo gumě Z20, to jsou pak echt divery. Upraveno 9. listopadu uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Musim teprve vypreparovat tu hladkou stezejku z tahu, vcera jsem se s tim mordil tak dlouho, az jsem ten vystezejkovac znicil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) To se ti je tak nepovede, to je na likvidaci koncovek, jinak to myslím nepůjde, možná někdo bude mít řešení, já měl ten samý problém, ale byl nasazen tropic, tudíž šlo přeštipnout malýma kleštěma stěžejku. Edit: zavoláme pomoc @ONYX servis hodinek Upraveno 9. listopadu uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Jedna se povedla, ale odrovnala vidličku na vystěžejkovači. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 17 hodinami, childe napsal: Pro tebe velikostně podměrečné , ale jinak souhlasím, že to jsou super kousky obzvláště ten úplně vlevo Máš plnou pravdu.Fakt to jsou malé hodinky.Ale na ruce mám teď ty GS a mohu říci, že jsou velmi pohodlné a přehledné, ač tedy malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu GS 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu já si odpoledne nasadil taky prťavce, velmi jsem si je oblíbil... dopoledne jsem znovu nasadil tah, který mi včera tahal chlupy a když s tím tahem nevrtím, tak to celkem jde... pro krásu se musí trpět, jinak to nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Už se to sluníčko konečně trošku vylupuje z mlhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 23 hodinami, Vladar91 napsal: To se nam to tu na foru rozrusta. Kolik jich tu tak je? Dneska se slonem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ty jsou naprosto skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Máš plnou pravdu.Fakt to jsou malé hodinky.Ale na ruce mám teď ty GS a mohu říci, že jsou velmi pohodlné a přehledné, ač tedy malé. A podle fotky i vyleštěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 51 minutami, childe napsal: A podle fotky i vyleštěné No Já nejsem prasátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Je to starej vůl Jau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) před 17 hodinami, Simon Alexander napsal: Musim teprve vypreparovat tu hladkou stezejku z tahu, vcera jsem se s tim mordil tak dlouho, az jsem ten vystezejkovac znicil. Hladkou stěžejku? To myslíš, že tam máš delší stěžejku než tam patří a konce jsou celý uvnitř a nejdou vydloubnout? Jo, mě jednou strapshop poslal místo 22mm diver's stěžejek 24mm, kdybych je rovnou poslal do SKX měl bych asi stejný problém. Všiml jsem si toho včas, tak jsem je strčil do waffle a s ní je dávám jen do želv a Samurajů s vrtanejma nožkama a no problem. SKX maj plechový koncovky, tak by stěžejka měla jít zlikvidovat vypáčenim za prostředek, že se ohne, vznikne mezera a půjde tam konečně vystežejkovač. Nebo zabrat víc a vytrhnout to úplně. Kolikrát už se nám takhle stěžejky vytrhly samy díky plechovoý koncovce, která nerozloží tah na celou stěžejku, ale tahá jen za střed. Typický kolegům u Orientu. S tlustou stěžejkou to půjde hůř, ale taky to půjde. Teď jsem na to koukal a místo na zapáčení tam je. Stěžejka to nepřežije, ale koncovce by se nemělo stát nic. Upraveno 10. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dnes to bude monstrózní den. I když tyhle Monster 1.gen. celý den na ruce mít nebudu. Jsou to dědečci na odpočinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 17 hodinami, bohus76 napsal: Je to starej vůl Jau Až přijedu,tak tě ohnu a uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Dědečci na odpočinku? Nevím, no. Tady můj dědeček na denní nošení. Stačí namazat, přetěsnit a jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu SněhulkyDivný,ale moc se mi líbí tento obyčejný kousek.Vůbec nevím proč sem je minule prodal.Jsem vůl,noBohušu,ty drž hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Hladkou stěžejku? To myslíš, že tam máš delší stěžejku než tam patří a konce jsou celý uvnitř a nejdou vydloubnout? Jo, mě jednou strapshop poslal místo 22mm diver's stěžejek 24mm, kdybych je rovnou poslal do SKX měl bych asi stejný problém. Všiml jsem si toho včas, tak jsem je strčil do waffle a s ní je dávám jen do želv a Samurajů s vrtanejma nožkama a no problem. SKX maj plechový koncovky, tak by stěžejka měla jít zlikvidovat vypáčenim za prostředek, že se ohne, vznikne mezera a půjde tam konečně vystežejkovač. Nebo zabrat víc a vytrhnout to úplně. Kolikrát už se nám takhle stěžejky vytrhly samy díky plechovoý koncovce, která nerozloží tah na celou stěžejku, ale tahá jen za střed. Typický kolegům u Orientu. S tlustou stěžejkou to půjde hůř, ale taky to půjde. Teď jsem na to koukal a místo na zapáčení tam je. Stěžejka to nepřežije, ale koncovce by se nemělo stát nic. Hladkou stěžejkou myslím hladkou Seiko stěžejku pro divery, prostě nemá rantlik za který se dá stěžejka vytáhnout. Nechápu, že jim to v Seiku nedošlo, že to nepůjde normálně vyndat, aniž bys vypáčil koncovky. Stejně to dopadne tak, že vylomím koncovky a pořídím jubilee co nebude takové chrastítko jako original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Samozřejmě, já popisoval zkušenost právě s diver stěžejkami, ale teď k náramku, to chrastítko k nim určitě patří a dnes je prakticky nesehnatelné, určitě bych ho nenahrazoval, jubilee má úplně jiný charakter a nebude to fungovat, ale je to jenom můj názor. Upraveno 10. listopadu uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se