Tomix Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 2 hodinami, misso napsal: https://cjeastwd.blogspot.com/2021/01/anti-magnetic-issues.html antimagnetická odolnost 4,800 A/m, resp. watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm Super. Ďakujem za odpoveď. Seiko sa tým nikde nechváli pri tomto modeli, čo je celkom divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza73 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Při zkracování řemínku, jsem ztratil malý kroužek, co se nasazuje na čep. V žádném obchodě ho nemají. Neví někdo, kde by se to dalo sehnat? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 @saza73objednat v Koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Alpinisty na ledu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Dneska nejlevnější funglovky, dal jsem za ně předloni 2190 korun. Přitom tak krásný hodinky. A přesný. A neříkejte, že jsou malý, nejsou, jen ten tah je strašidelnej. Kůže ideál, aspoň mi nemrzne ruka. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Toto též vymyslela mimozemská civilizace. Po čtyřech létech jsem se to nenaučil seřídit. Nemá někdo k tomu český manuál????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Před hodinou, rimidalvlark napsal: Toto též vymyslela mimozemská civilizace. Po čtyřech létech jsem se to nenaučil seřídit. Nemá někdo k tomu český manuál????? To je myslim 8F56 a to uzivatelsky nejde jednoduse nastavit, ledaze to nejak vysledujes, kde to aktualne je, a pak to podle toho rucne natocis. Nebo @ONYX servis hodinek, tam uz s tim maji zkusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 50 minutami, misso napsal: To je myslim 8F56 a to uzivatelsky nejde jednoduse nastavit, ledaze to nejak vysledujes, kde to aktualne je, a pak to podle toho rucne natocis. Nebo @ONYX servis hodinek, tam uz s tim maji zkusenosti. Přesně jak říkáš. Úplně jednoduchý nesmysl který jde nastavit jedním kolečkem na dalšich sto let než ti dojde baterka a zapomeneš jak se to nastavovalo pred dvouma rokama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno včera v 11:54 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:54 před 12 hodinami, rimidalvlark napsal: Přesně jak říkáš. Úplně jednoduchý nesmysl který jde nastavit jedním kolečkem na dalšich sto let než ti dojde baterka a zapomeneš jak se to nastavovalo pred dvouma rokama já jsem našel v angličtině návod (a následně si to dal do překladače) na ty moje perpetuální a tam je uvedeno, že vytažením korunky a následným secvaknutím může uživatel pouze čeknout, jestli je to nastavený dobře, ale nemůže to nastavit. nastavit to dle návodu má hodinář... takže jsem si to čeknul, zistil, že je to nastavený dobře - dle tabulky přestupných roků a až bude docházet baterka, tak se bude muset vyměnit tak, aby se to neposr... můj závěr je ten, že uživatel to nemůže změnit, děje se to nějakým hodinářským zásahem zevnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno včera v 11:56 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 11:56 je tady možnost to jen čeknout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno včera v 12:05 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Pracovní … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se