Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, misso napsal:

https://cjeastwd.blogspot.com/2021/01/anti-magnetic-issues.html

antimagnetická odolnost 4,800 A/m, resp. watch will not be affected by the magnetism generated by household appliances at a distance down to 5cm

Super. Ďakujem za odpoveď. Seiko sa tým nikde nechváli pri tomto modeli, čo je celkom divne 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, rimidalvlark napsal:

Toto též vymyslela mimozemská civilizace. Po čtyřech létech jsem se to nenaučil seřídit. Nemá někdo k tomu český manuál?????

IMG_6478.jpeg

IMG_6477.jpeg

To je myslim 8F56 a to uzivatelsky nejde jednoduse nastavit, ledaze to nejak vysledujes, kde to aktualne je, a pak to podle toho rucne natocis. 

Nebo @ONYX servis hodinek, tam uz s tim maji zkusenosti. 

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, misso napsal:

To je myslim 8F56 a to uzivatelsky nejde jednoduse nastavit, ledaze to nejak vysledujes, kde to aktualne je, a pak to podle toho rucne natocis. 

Nebo @ONYX servis hodinek, tam uz s tim maji zkusenosti. 

Přesně jak říkáš. Úplně jednoduchý nesmysl který jde nastavit jedním kolečkem na dalšich sto let než ti dojde baterka a zapomeneš jak se to nastavovalo pred dvouma rokama😂

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, rimidalvlark napsal:

Přesně jak říkáš. Úplně jednoduchý nesmysl který jde nastavit jedním kolečkem na dalšich sto let než ti dojde baterka a zapomeneš jak se to nastavovalo pred dvouma rokama😂

já jsem našel v angličtině návod (a následně si to dal do překladače) na ty moje perpetuální a tam je uvedeno, že vytažením korunky a následným secvaknutím může uživatel pouze čeknout, jestli je to nastavený dobře, ale nemůže to nastavit. nastavit to dle návodu má hodinář... takže jsem si to čeknul, zistil, že je to nastavený dobře - dle tabulky přestupných roků :)

a až bude docházet baterka, tak se bude muset vyměnit tak, aby se to neposr... 

můj závěr je ten, že uživatel to nemůže změnit, děje se to nějakým hodinářským zásahem zevnitř...

image.thumb.png.5e0f94f4cc6247cf3a774a8f6f51fdc2.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...