Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

matthias: Čím posímtě děláš tak parádní fotky a jak? :)

Diky :) Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30) :D

edit: abych nebyl OT...

post-12673-0-90341000-1453924456_thumb.jpg

Upraveno uživatelem matthias
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toom, on 27 Led 2016 - 15:04, said:snapback.png

matthias: Čím posímtě děláš tak parádní fotky a jak?  :)

Diky  :) Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30)  :D

Dobře Ty! :D

Moje teď zrovna oblíbený. Ps. tlustej silikon Morelato jsem vzal v Klenotech spíš provizorně ale už ho prakticky nesundavám- extrémně pohodlenej!

1496841_a6e60edbaf9913527841.jpg?name=se

Upraveno uživatelem Toom
Odkaz ke komentáři

Jediné seika které zatím mám, přežily i jízdu na horském kole, když je hlava zapomněla sundat. :death:.

Nic co by neměly přežít Pětky jsem tahal na kolo normálně šrámy na hodinky patří:-)  Z té tvé fotky to vypadá jako by byly zamlžený to je ale asi jen špatné foto že?

Odkaz ke komentáři

Nic co by neměly přežít Pětky jsem tahal na kolo normálně šrámy na hodinky patří:-)  Z té tvé fotky to vypadá jako by byly zamlžený to je ale asi jen špatné foto že?

spatnej uhel a foto asi taky, nejsi prvni kdo mi to rika, sam tomu nerozumim ale pod urcitym uhlem vypadaji jako zamlzeny. Nevim cim to, z pohledu ze shora vypadaji normalne.

post-41531-0-67206100-1453984176_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Diky :) Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30) :D

edit: abych nebyl OT...

attachicon.gif_R005629_PS.jpg

jsem se na to chtěl taky zeptat, protože ty fotky mi přijdou fakt parádní.

a když jsem si v exifu přečetl, že je to mobilem, tak si říkám, sakra jak je to možný? toho kompaktem nedocílím ani náhodou a pravděpodobně ani zrcadlem... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...