AndyAaron Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ze jo? Ne, vazne diky, mam z nich velkou radost. Normalne sem musim vylepit jeste jednu dnesni... IMG_20160126_135732_edit.jpg edit: sem se tady nejak za tech 5 let rozkecal... 100. prispevek... Ten cifr vypada uzasne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Klasika do všedního pracovního dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nový barevný přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 matthias: Čím posímtě děláš tak parádní fotky a jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 399 důvodů, proč je mít rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Suprzelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nový a definitivní Prospex přírůstky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nejak se mi to neodeslalo cely...chtel jsem napsat,ze dobry,s Landmasterama snad nejde slapnout vylozene vedle.Je jich dost a to zpracovani je moc pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Díky, musím říct, že mě fakt hodně baví. Akorát přece jen limitky mají takovej dobrodružnější nádech, hlavně ta tvoje Mitsurova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Uz je namam,par dni uz porovnavam zpracovani jinych hodinek....nesmysl,zrovna tyhle Landmastery jsou temer dokonaly.Nebejt titanu (kterej je u Seiko na uplne jiny urovni...) a kinetiku( klasickej quartz nelze srovnavat),tak jsou dokonaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) matthias: Čím posímtě děláš tak parádní fotky a jak? Diky Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30) edit: abych nebyl OT... Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem matthias Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Jediné seika které zatím mám, přežily i jízdu na horském kole, když je hlava zapomněla sundat. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Toom, on 27 Led 2016 - 15:04, said:matthias: Čím posímtě děláš tak parádní fotky a jak? Diky Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30) Dobře Ty! Moje teď zrovna oblíbený. Ps. tlustej silikon Morelato jsem vzal v Klenotech spíš provizorně ale už ho prakticky nesundavám- extrémně pohodlenej! Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Jediné seika které zatím mám, přežily i jízdu na horském kole, když je hlava zapomněla sundat. . Nic co by neměly přežít Pětky jsem tahal na kolo normálně šrámy na hodinky patří:-) Z té tvé fotky to vypadá jako by byly zamlžený to je ale asi jen špatné foto že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Neni patek, ale pojal jsem to jako casual day. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsn Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Nic co by neměly přežít Pětky jsem tahal na kolo normálně šrámy na hodinky patří:-) Z té tvé fotky to vypadá jako by byly zamlžený to je ale asi jen špatné foto že?spatnej uhel a foto asi taky, nejsi prvni kdo mi to rika, sam tomu nerozumim ale pod urcitym uhlem vypadaji jako zamlzeny. Nevim cim to, z pohledu ze shora vypadaji normalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Diky Predpokladam, ze mas na mysli ty v tomhle vlakne - to je ciste jen kombinace fotogenickych hodinek a krasneho mekkeho svetla pri zatazene obloze... Foceny je to jen mobilem (BB Z30) edit: abych nebyl OT..._R005629_PS.jpgjsem se na to chtěl taky zeptat, protože ty fotky mi přijdou fakt parádní.a když jsem si v exifu přečetl, že je to mobilem, tak si říkám, sakra jak je to možný? toho kompaktem nedocílím ani náhodou a pravděpodobně ani zrcadlem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Ale jo, kdyz je dobre svetlo, tak se necha koukatelna fotka udelat snad cimkoliv... Jinak ta moje Z30 ma fotak spis dost prumerny...Dnesni mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se