villain83 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Tyhle plastovy, pokud nejsou nikde kraply, jdou vetsinou docela pekne rozlestit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Tímto vstupuji do klubu.Moje první hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Rozlučka se "žluťáky". Zítra už budou u nového majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 (upraveno) ..zatim jdou presne jako baterkace .moje MM300 delaj kolem 2sek a jsme z toho dost nervozni.. Upraveno 8. února 2016 uživatelem plasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Voni to i tyhle levny strojky umej,neboj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Voni to i tyhle levny strojky umej,neboj.....joo to vidim,asi si necham troje seika , svoje doxy a stahnu se do ustrani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Pořád mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Pořád mě baví Taky je to moc zajímavej a líbivej kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Taky je to moc zajímavej a líbivej kousek. Ďakujem za pochvalu hodiniek, náčelníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 ..zatim jdou presne jako baterkace .moje MM300 delaj kolem 2sek a jsme z toho dost nervozni..Co je to za model prosim ta? Takto od boku vyzerju velmi fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Co je to za model prosim ta? Takto od boku vyzerju velmi fajn.Seiko Samurai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Dnes mají smradi místo hraní na tabletech v posteli čtení na dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mwb Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Seiko SamuraiVdaka za info. Inak vzdy ma potesi, ked ma zaujmu nejake hodinky co uz nie su bezne v predaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Trochu technologická disproporce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Vdaka za info. Inak vzdy ma potesi, ked ma zaujmu nejake hodinky co uz nie su bezne v predaji Ja jsem se do nich zamiloval na první pohled a měly to být moje první Seika. Následně jsem zjistil, že je už nedělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 SEIKO SKX007, dárek synovi k narozeninám, radost neskutečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ja jsem se do nich zamiloval na první pohled a měly to být moje první Seika. Následně jsem zjistil, že je už nedělají ..hele chlapci,ty samuraje tu byly v prodejnim vlakne od leta a nikdo o ne ani nezavadil.. ;)a ja je sice nepotreboval,ale prislo mi fakt lito,ze je nikdo nechce..a je pravda,ze se nedaji temer sehnat a kdyz,tak za uplny nesmysl.toz tak.. ..jeste jednou a dam uz pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jedny z mých nejoblíbenějších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 imbus japonica rex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Chill u kavovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se