karel hb Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Nepřestane mě udivovat, jak místní znalci podle fotky odhalí úplně vše. To já jako člověk, kterému se tikací stroje JEN líbí prostě nechápu. Jak poznáš že je tam safír?Originál hardlex nemá modrý AR, z Tvojí fotky jasně patrný. Navíc, tahle modifikace s ciferníkem z SKX 171 je tady na foru asi jediná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Originál hardlex nemá modrý AR, z Tvojí fotky jasně patrný. Navíc, tahle modifikace s ciferníkem z SKX 171 je tady na foru asi jediná.Jednodužší je koupit 171 a vyměnit lunetu s vložkou a sklem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jednodužší je koupit 171 a vyměnit lunetu s vložkou a sklem. a jako bonus máš černé datumové věnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 dogfox_zero_28.1d.jpgDobrý kup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 a jako bonus máš černé datumové věncePřesně.. Tuhle přestavbičku jsem dělal a nemělo to chybu. Fotky samozřejmě už nemůžu najít. Nicméně teďka jsem už dlouho žádný 171 neviděl za normální peníz, takže to je pase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Přesně.. Tuhle přestavbičku jsem dělal a nemělo to chybu. Fotky samozřejmě už nemůžu najít. Nicméně teďka jsem už dlouho žádný 171 neviděl za normální peníz, takže to je pase. vylezly na docela pěkné ceny taky jsem je chvilku měl, s hardlexem s AR myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Dobrý kup! Díky. Mám z nich velkou radost to i přes to že jsem ješte docela nedávno prohlašovalSpring Drive už nikdy,GS - asi bych si nevybral - mám rád sportovní hodinky a těch je jako šafránuGS diver - podivné, přerostlé pouzdro - velký cifr, malé indexy, ručky nic moc.Titan - ani náhodouPak jsem otevřel bednu a vykulil oči. Všechno je jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 (upraveno) Díky. Mám z nich velkou radost to i přes to že jsem ješte docela nedávno prohlašovalSpring Drive už nikdy,GS - asi bych si nevybral - mám rád sportovní hodinky a těch je jako šafránuGS diver - podivné, přerostlé pouzdro - velký cifr, malé indexy, ručky nic moc.Titan - ani náhodouPak jsem otevřel bednu a vykulil oči. Všechno je jinak.Tohle mi neco pripomina Furt myslim na MM600, neměl jsem je tak rychle pouštet... Upraveno 28. ledna 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 a jako bonus máš černé datumové věnceJenže právě ten bílý datum pěkné vyvažuje "devitku". Aspoň mě se to tak líbí. Chtěl jsem 007 a to že jsem nakonec pořídil tyto byla spíš náhoda. (Pokyn manželky: "kup si nějaký lepší" :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Díky. Mám z nich velkou radost Pak jsem otevřel bednu a vykulil oči. Všechno je jinak. Mám to podobně. Nedivím se Ti.Obyčejná Seika, a úplně jsem zapomněl na nějaká POčka. Stejně jsou ty Omegy moc velké, 45 už je moc.A teď mám 45mm Seika s výškou 17mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Tohle mi neco pripomina Furt myslim na MM600, neměl jsem je tak rychle pouštet...neměl ale zase jsi udělal radost druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 neměl ale zase jsi udělal radost druhým No jo, když mě hrozně chyběly tříkila, chtěl bych kombo MM300, MM600, MM1000 a jedny vintage divery, momentálně tam právě ty šestikila trochu chyběj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Tohle mi neco pripomina Furt myslim na MM600, neměl jsem je tak rychle pouštet... To je tady ten ulítlý svět.Mám odzkoušeno - když sem nelezu - nic mi neschází, nepřebývá, je klid.Jenomže to nevydržím, kliknu, a už se vezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 To je tady ten ulítlý svět.Mám odzkoušeno - když sem nelezu - nic mi neschází, nepřebývá, je klid.Jenomže to nevydržím, kliknu, a už se vezu...Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 No jo, když mě hrozně chyběly tříkila, chtěl bych kombo MM300, MM600, MM1000 a jedny vintage divery, momentálně tam právě ty šestikila trochu chyběj Ty 300 bych rád viděl naživo, snad bude Seiko sraz, kde bych se s nimi a GS blíže polaskal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Ty 300 bych rád viděl naživo, snad bude Seiko sraz, kde bych se s nimi a GS blíže polaskal .Budu si tě muset hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 ...chtěl bych kombo MM300, MM600, MM1000 a jedny vintage divery, ....Jo, tak takovejch je nás tu víc- jen u mě jsou ty šestikila v trochu jiný podobě...a těch vintage diverů bych chtěl asi víc než jen jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Jo, tak takovejch je nás tu víc- jen u mě jsou ty šestikila v trochu jiný podobě...a těch vintage diverů bych chtěl asi víc než jen jedny Ale vzdyt jsme si o tom psali...To vis, ze bych jich taky chtel vic, no:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 Zpátky na džubilí. Na něm jsou podle mě stejně nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se