decebal Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Dnešní přírůstek. Jsem z nich nadšenej.
Dantechno Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Hezky. Ty bych docela požmoulal v ruce.
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Moc je sem nefotim, ale v permanenci (drahé) jsou pomerně často.
decebal Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Hezky. Ty bych docela požmoulal v ruce.Já jsem je právě dneska chvíli požmoulal a pak už to šlo rychle:-).
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 (upraveno) Tvl decebal a hodinky. To snad vidim prvně za 3 roky, co tu nípu Dělam si prdel, pěkný jsou. Asi bych jejich kvality nedocenil, ale líběj se mi. Gratulačka! Upraveno 6. listopadu 2017 uživatelem Maxel
decebal Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Tvl decebal a hodinky. To snad vidim prvně za 3 roky, co tu nípu Dělam si prdel, pěkný jsou. Asi bych jejich kvality nedocenil, ale líběj se mi. Gratulačka!Díky. Chyběly mi do páru:-).
Maxel Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 No mě po... tak dokonce dvoje hodinky. Hezký kombo Teď už aby postnul vrystšot jen krtenek, maxipes je vlastně out, a snad zmizík taky hodinky má... a můžem vyhlásit kolonizaci Marsu!
Waya03 Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 To je ovšem moc pěkný kombo, zírám a tiše závidím ;-)
decebal Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 No mě po... tak dokonce dvoje hodinky. Hezký kombo Teď už aby postnul vrystšot jen krtenek, maxipes je vlastně out, a snad zmizík taky hodinky má... a můžem vyhlásit kolonizaci Marsu!Kdybych tady dal všechny svoje hodinky, tak můžeš kolonizovat nějakou exoplanetu:-).
Dantechno Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak ty dostaly na prdel. Ale každý mame jiny vkus a jestli se ti libi proc ne - vzal jsi to z gruntu.
daur Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Tak ty dostaly na prdel. Ale každý mame jiny vkus a jestli se ti libi proc ne - vzal jsi to z gruntu.Stál jsem nad propastí a udělal krok... Musel jsem to udělat a zažít ten pocit prznění
instant Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 .. Musel jsem to udělat a zažít ten pocit prznění ja neviem ci fakt nebolo lepsie radsej pretiahnut ovcu
5etter Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Eště že to nemá lunetu, už by točila druhý kolo...
pjr86 Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 #5etter Kocour je fajn! Sent from my iPhone using Tapatalk
5etter Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Nevím, člověče. Mám po něm nějak vyschlo v hubě a třepou se mi ruce.
DavidLC Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Nevím, člověče. Mám po něm nějak vyschlo v hubě a třepou se mi ruce.Asi alergie na kočky, nebo jen na kocoury :-))
Nick06 Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Věrný souputník, bejby. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se