villain83 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Gratuluji. Tyhle jsem loni před Vánoci málem koupil. I černá verze je skvělá.Ja bych asi potreboval nejakej chronograf, zda se mi:-)
Chumpus Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Ja bych asi potreboval nejakej chronograf, zda se mi:-)Já taky, měl bych i nějaký nápady
neumann Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct ) Seiko SRQ019.jpgJsem si vsim az ted, ty jsi dobrej seiko devil Sent from my iPhone using Tapatalk
xbraj19 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Díky všem, černé jsou možná ještě lepší, třeba na ne někdy taky přijde. Dneska jsem je cely den nosil a je to teda pořádný kus železa. Ale kombinace smalt a modřene ručičky je boží.
Filip_92 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Přezuto na zimu ?? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Zátiší s mrkví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Peknou sobotu vsem! Jsou to bozi hodinky Tano souhlasím, modrá je dobrá.
xbraj19 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Zátiší s mrkvíVidím, že Andymu výpůjčka skončila. Ten modrý cifr s mapou je pecka. Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem xbraj19
nividic Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Vidím, že Andymu výpůjčka skončila. Ten modrý cifr s mapou je pecka.Uz davno, jenom ja jsem levej a neumim fotit, i tahle stoji za starou belu.
McStinger Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Zátiší s mrkví Mrkva nevyzerá nejak extra, ale hodinky fajnové
Nick06 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Foto:BT sobotní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Na procházce před obědem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pigger Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 SNZG15K1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Dnes s MM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Kafíčko s Alpinisty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matthias Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Ježíšek přišel už dneska, aneb "pseudo luxus pre socky, v tomto pripade navyse retro dizajn, no proste nepodareny gyc" (citace z jiného Seiko vlákna - jsem si nemohl pomoct )Seiko SRQ019.jpgHezky prirustek, gratulace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Stale Sumace Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se