Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Stale stejne

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Na piatok PADI

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tano: moc dobré!

Snxs cestou od lékaře.

Odesláno

rooosta a shewcza: dekuji a mate to take paradni.

Odesláno

Pěkný fotky, krásných hodinek :-) Já dnes tyhle :-)

Stále si myslim, že tieto monsterky sú najkrajsie...

Odesláno

Stále si myslim, že tieto monsterky sú najkrajsie...

Jiný jsem nikdy neviďel, takže nemohu posoudit. Nicméně jsem s Draculama moc spokojenej a teď už jsou to srdcovky :-) Třeba oranžády jsou pěkný ale za tyhle je nikdy nevyměním a mít dvoje monstra asi nemusím :D 

Odesláno

sarx

Odesláno

Kdyby na věc přišlo tak bych si dokázal představit že to doklepu jen s MM300, úplně v pohodě, fakt.

ja bych sel dokonce dal a i s SKXama si dovedu predstavit plnohodnotnej zivot i kdyz je samozrejme faktem ze MM300 by mely patrit nekam do zakladni listiny prav a svobod...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

No já si zas po létech pořídil nulanuladevítky, a ještě nikdy dřív jsem z nich neměl takovou radost.Vlastním i dražší hoďky ale tohle je taková klasika.....

A ještě tam mám od váženého člena fóra safír s vnitřním antireflexem a jsem z toho normálně ulítlej.Bože - to jsou tak praktický hodinky!!!

Teď se chystám kupovat zase jednu mojí vysněnou srdcovku, ale ty seikoně mě teď zas tak dostaly  / i když mi na tý mojí tlustý ruce připadaj malý/  že se 

z nich opravdu hodně těším.

No tak asi nic co by asi místní členové občas nezažili.Já jen že mám radost a chtěl jsem se podělit

Jo a ještě jsem k nim dostal ocelovou tzv.pivní vložku lunety kterou jsem hned uložil, bo je to velká zvláštnost.

Upraveno uživatelem leebauer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...