Svatoslav Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Opravdu hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 sarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Po dlouhé pauze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Sarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Něco přišlo. Zatím nenastavené a v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 MíraMíra: paráda, jsou super. Gratuluji a ať dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 MíraMíra: rovnez gratuluji, uzivej a at dobre dlouho slouzi!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Řekl bych, že tahle řada se seiku hodně povedla a težko by jste hledali hezčí hodinky za tyto peníze. Vím, je to subjektivní, ale pro mě jsou za tu cenu bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 K tomu se nedá říct nic jiného, za ty peníze. Jsou kouzelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Díky kucí.Jinak souhlas. Za ty prachy fakt slušný.Tah, plecháč, ale vlastně to má něco do sebe. Pouzdro a cifr super.Pohodlnost top.Byl jsem na ně fakt zvědavej a nezklamaly.Trochu se sice bojím, jak často se dostanou na ruku v konkurenci ostatních hodinek, ale jsou dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Ony opravdu při každém pootočení mají jinou barvu. Takový "plecháč" jsem viděl i u hodinek v jiné cenové hladině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Něco přišlo. Zatím nenastavené a v ruce.Tak ses konečně dočkal, Míro! Gratuluju. Tyhle hodinky umí překvapit. Mimo jiné i tím, jak často je budeš nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Zkrátil jsem tah a trochu jsem si s tím teda musel pohrát, než jsem našel to správný nastavení, ale ta pohodlnost teď je dost návyková. Nejhorší na tom ale je, že mě to zas ujišťuje, že bych rozhodně unosil Expy. Jó být tak víc volných financí.Musím ale říct, že jsou ty Seika fakt super. Hlavně vzhledem k ceně jim není moc co vytknout.A taky jsem rád, že mám zas doma vůbec nějaký Seika.Když jsem doma žádný neměl, tak jsem z toho byl nějakej nervózní. Seika já rád. Upraveno 26. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Míro velká gratulka ..no i já se brzy pochlubím :-) Upraveno 26. března 2018 uživatelem kartagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 035 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Díky, to se budu těšit.Já už samozřejmě na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Paráda,gratulace,vše bylo řečeno...Fešandy co jdou vzít kamkoli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) Dík, jsou fajn. Taky konečně zas něco mužů blejsknout i do vlákna "malých hodinek". Upraveno 26. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Není malých hodinek, "velké mohou být taky někdy malé a malé vekými stanou se". Pár fotek od pánů fotografů (všichni víme, kterých) a jak se to rozjelo.Edit: to víš, že už mám taky objednané, trochu jíné, ale jsou na cestě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se