Jörg8X Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Monstra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Dnešní odpoledne na cvičáku. Kdo má ruce v kapse, ten... má pak otlačenou ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Od pátka do neděle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Tak tieto budem mat cele vianoce. Dnes som konecne vymenil srubky ktore drzia shroud. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ať s nimi tady nejsi tak sám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Foto staršie ale na ruke aj dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ať s nimi tady nejsi tak sám Ty jo, tak tyhle jsou parádní! Můžu se zeptat, co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ty jo, tak tyhle jsou parádní! Můžu se zeptat, co je to za model?Seiko Sawtooth - a jak je uvedeno v názvu fotky - SHC059. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Och, díky moc. Název fotky jsem úspěšně ignoroval, resp. mne nenapadlo, že bych tam to označení mohl najít (páč sám povětšinou nechávám to, co vyplivne fotoaparát). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Ted prisly od jankaxxx potapky pro moju... Tak jsem to blysknul všechno při jednim a to má teda ještě jedny dámské pětky schované v supleti neb vánoční dárek ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Och, díky moc. Název fotky jsem úspěšně ignoroval, resp. mne nenapadlo, že bych tam to označení mohl najít (páč sám povětšinou nechávám to, co vyplivne fotoaparát).Tady jsou ty pily na denním světle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Foto staršie ale na ruke aj dnes.20141219_173037.jpgTo jsou takový Seiko Aqua Terra. To pouzdro vypadá taky dobře, z tohoto úhlu. Co to je za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 ...Co to je za model?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66706-seiko-sarx/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dnes tyto Ricohy,dostal jsem je jako vzpomínku na strýce,zesnulého cca před měsícem.Vlastně bych měl mít radost,ale spíš mám nostalgickou,melancholickou náladu.Omluva za fotku,třesou se mi ruce a také foťák ani já to lépe neumíme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 tak ale stryco bol stramak, vyborne su. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Vidím,že jsem trochu netrefil sekci ,co máte na ruce,ale "východní" jsou,tak co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jo,hlavne ten cokoladovej cifr je hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Původně vypadaly takto,potom jsem je dal strýcovi do lázní u hodináře,A pak si je moc neužil .Tož strýcu,podívej se na ně z vrchu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jak muzou bejt stary?Sedmdesaty,osmdesaty leta?Ten design je fakt nadcasovej,krasny hodinky i dneska.Skoda,ze k nim nemas kovovej naramek,predpokladam,ze tam puvodne byl.Snad by se dal sehnat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jsem debil,cumel jsem predtim na jinou fotku a tam byly hodinky na kuzi,pardon:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se