villain83 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Tyhle jsem taky mel a taky prodal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Jsou super, ty první jsou 8r a druhé 6s?Diky, ano. Druhy s kalibrem 6s jsou na servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 dnesni kup, chtelo by to jiny remen z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Peknej kolotoc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Pily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Měl jsem MM ninja tuny, ale tyhle jsou super! Sent from my iPhone using TapatalkTenhle starej cifr a rucky jsou proste dobry, novej design tunaku tohle nikdy neprekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) Vlak je zpožděnej, hodinky taky, to je krutej svět :-D Upraveno 8. října 2018 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Tyhle GS jsou prekrasny. Jak to ma rovnou koncovku, neslusel by jim nejakej jemnej mesh naramek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Nějaký milanese mesh bych zkusit mohl. Prubnul jsem tam teď noname tah a nic moc, to vykrojení na stěžejku má směrem k pouzdru zkosenou hranu, ale jen o maličko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Já bych je na tah nedával, nehodí se k nim. Dal bych je na nějakého krokodýla s drobným vzorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 na noze, pořád ty stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@C Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Zmena je zivot, takze modrou gumu nahradila hneda kozka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 6s28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Když ty chrona, tak aspoň na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Pekny to mas:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Když ty chrona, tak aspoň na stole Jo, ty jsou parádní, začínám potřebovat něco se světlým cifrem. Seiko v chrono-auto toho nemá zas moc...Trošku mi tam skřípe římská dvanáctka, ale ne brutálně, jeden by si zvykl.Jaký je to model? Upraveno 9. října 2018 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Díky pánové, je to Brightz SDGZ009. To o dvanáctce jsem už slyšel , ale mě přijde, že tam má být.Chce to vidět .Mám se ozvat, jestli přijde jejich čas ? Upraveno 9. října 2018 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 celý týždeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Dnes na pohodu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Stopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se