M-72 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 A sakra....tuňáci neco vyčmuchaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 A sakra....tuňáci neco vyčmuchaly to už chodil ježura?? ;-) Copak asi bude v tom kufříku...to bych do večera asi nevydržel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 to už chodil ježura?? ;-) Copak asi bude v tom kufříku...to bych do večera asi nevydržel :-)Asi mel cestu okolo, tak tady zatim prizastavil No, vydrzet musim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Hm, tak to by se mne také líbilo kdyby s tímto měl cestu okolo nás, ale na mne je to vysokej level (výška hodinek i a svým způsobem i cena )Vždy se jednou za čas rozhodnu, že do hodinek investuju více peněz, ale nakonec to neudělám, neb jsem měl doma TH Carrera, kupoval jsem je nové u AD CZ ještě když byly za pade, ale pak jsem je po letech prodal téměř nenošené. Prostě jsem je nenosil - bál jsem se, abych si je neodrbal a na ruce byly stále Fortisy B42. I letos jsem měl zase takové myšlenky na dražší hodinky, už několikráte jsem téměř kupoval, ale protože vím, že by byly doma zavřené ve skříni, tak jsem nakonec koupil Seika pod třicet a jsem vnitřně spokojen a hodinky jsou na ruce stále. Stále doufám, že se to ve mě jednou zlomí, koupím dražší hodinky a hlavně, že je budu nosit Jinak samozřejmě gratuluji k tomuto kousku a těším se nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 děvčata mají hodného tatínka já do 25 trabčil v trabantu a jako první auto si pořídil ojetou corollu. vydržela mi 15 let - a díky ní už kupuju jenom toyoty. pěkné svátky všem přeje lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Já svištěl jako blesk svojí první károu, který se říkalo "Hundrtka" no a jak jsem byl šťastnej Šťastné a veselé svátky všem přeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Asi mel cestu okolo, tak tady zatim prizastavil No, vydrzet musim.Dobré pití a hodinky...tak to má být :-) Pak dej foto z rozbalování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Taky jedna stromečková. Šťastný a veselý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Hezké svátky, Seikokoti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Chronomag LE. Moje v současné době nejoblíbenější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acher Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Tak jsem si k vánocům, potom co mé poděděné Glashütte Spezimatic odešli do věčných lovišť, také vybral Seika. Vyplovám do nových vod s SNZG07J1 Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2018 Taky přidám vánočně zimní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Chronomag LE na kůži od ZRC. Furt se jich nemůžu nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Delapancha- krasny hodinky.Ja Brightz Phoenix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Seznamuji se s novým přírůstkem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Dneska takhle Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 po navstevach.. no, vsak to znate.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) Vánoční 007 s novým Jubilee... Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem Crusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Seznamuji se s novým přírůstkem ;-)Tak o tyhle jsi si napsal :-) slušný oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se