OWG Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Pořídil jsem si první pořádné hodinky :-)Ta lumi je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KPX Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Páteční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Díky kolegovi feltharg za parádní NATO strap! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dneska sarb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 zálesácký chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ta barva ciferniku je fantasticka. Uz si je tady fotil vicekrat a pokazdy mi ten odstin prijde malinko jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ta barva ciferniku je fantasticka. Uz si je tady fotil vicekrat a pokazdy mi ten odstin prijde malinko jinej.jesli máš instagram, tak tady je víc fotek https://www.instagram.com/explore/tags/sse115j1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Diky, podivam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watchfan999 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Seiko 5 Sports 100m Automatic 'Bottle Cap' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dneska ?fórový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Želva na koňovi Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 MKR: to jsou limitky z fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Owg: ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Dnes po delší době zas zlaťáky ;-)Parádička! Sledoval jsem debatu posledních dní, a tak jsem vyndal foťák a dva velmi oblíbené kousky z celkem pěti modelů jsem postavil vedle sebe. Musím říct, že oboje mají sakra hodně do sebe. Zelený žáby jsou velká pecka a Tuňáci by mohly být tak minimálně o 5 mm větší, ale i tak jsou super. Jsou u mě už po třetí (tento jeden model) a mám je hodně rád. Ty šípové ručky jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jen půjčené, ale já myslím, že by nám to spolu klapalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Sphinxx- ta posledni fotka je paradni. Ja Phoenix. Brightz Phoenix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Parádička! Sledoval jsem debatu posledních dní, a tak jsem vyndal foťák a dva velmi oblíbené kousky z celkem pěti modelů jsem postavil vedle sebe. Musím říct, že oboje mají sakra hodně do sebe. Zelený žáby jsou velká pecka a Tuňáci by mohly být tak minimálně o 5 mm větší, ale i tak jsou super. Jsou u mě už po třetí (tento jeden model) a mám je hodně rád. Ty šípové ručky jsou parádní.Bomba fotky, super hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Sphinxx- ta posledni fotka je paradni. Ja Phoenix. Brightz Phoenix. Bomba fotky, super hodinek!Díky chlapi, hodinky jsou fakt super a nedostatky neřeším, ale štve mě, že po zmenšení a vložení sem se to rozsypalo, v originálu a plné velikost je fotka perfektně ostrá, tady to tak nevynikne. Tak zase jindy no . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtic883 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Pracovni hodinky.. na oddeleni jsou navstevy tak je cas na wristshoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se