Nick06 Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Koktejl Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) No, to je to, kožený řemen půjde na oblekovky, a ty budou většinu času čekat na svou příležitost. Nejsem úplný Sheldon, aleřemen se po pár propoceních stane nepřijatelným, a textilní pásek taky neberu, dá se oprat, ale to bych musel hodinky běhemschnutí mít jinde než na ruce. A to je docela nesnesitelná představa. A protože tahle černá keramika je náhradou origoš černého textilního pásku,který si taky na nic nehrál a lesklé místo mezi nožičkama ničím nezakrýval, beru to jak to je. Taky to není Grand Seiko, že. Ale musím říct, že kdyby mnohé entry Pětky dostaly solidní tah nebo řemen, tak je to zvedá o pár pater nahoru.Asi je to jako když si koupíte auto, do nádrže vám cmrndnou trochu benzínu a starej se. K těm SNKL43k1 mám obyč. černý hladký kožený řemínek, k němu mám objednanou nerez překlápěcí sponu a bude z nich fakt decentní kousek.... Upraveno 17. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 ortopedia Poprad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Hadr v létě uschne za chvíli i na ruce. A nějakou syntetickou náhradu místo kůže, pokud se obáváš propocení, jsi nezvažoval? https://www.strapshop.cz/synteticke-remeny/#catid=2501&offset=10000 Nejsem úplný Sheldon, ale řemen se po pár propoceních stane nepřijatelným, a textilní pásek taky neberu, dá se oprat, ale to bych musel hodinky běhemschnutí mít jinde než na ruce. A to je docela nesnesitelná představa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 a textilní pásek taky neberu, dá se oprat, ale to bych musel hodinky běhemschnutí mít jinde než na ruce. A to je docela nesnesitelná představa. A co tak si kupit textilnych remienkov viac? Za par korun si kupis 10 a usetris sa stresu nemat par minut hodinky na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 (upraveno) No jo, ale to naráží na to, že takový kovový i keramický tah má z hlediska standardní klasifikace produkce takovým hodinkám daleko blíženež nějaký usňová či nedejbože textilní produkt. Je to celé takové nedostatečně tvarově definované, netrvanlivé, něco jako bavlněné tričko ve srovnání s mitrilovou košilkou ;o) A pokud jde o barevné sladění, podle úhlu osvětlení a spektra dopadajících paprsků je to od šedé po černou, a tak se mění i vnímání ciferníku. Viz: Ale musím říct, že ta keramika je na nošení příjemnější než ocel. Upraveno 18. února 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Proti gustu žádný dišputát (kdo ti dealuje mimochodem? ), ale jednomu neozumím: Co je "standardní klasifikace produkce"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Človeče, dyť je to hnusný. Jestli seš s tím spokojenej, tak buď. Ale nečekej, že Ti tohle někdo tady pochválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tak je to zvláštní přístup, takový neobvyklý. Většinou se tak nějak ladí barvy cifr-indexy u kožených řemínku, jejich prošití, nato. Tahy pak k pouzdru (ocel, zlato a tak)). Ale když se ti to líbí, proč ne, nosíš je ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ja bych k tomu zkusil treba pozlacenej mesh, to by mohlo vypadat jeste vo trochu hur jak todle. Jsou to tvoje holinky, jak uz psali kluci, ale horsi kombinaci snad uz vymyslet neslo:-) At premejslim jak chci, vetsi zrudnost me nenapada. Ale hodinky jsou to pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tak na ruku bych to taky nevzal, ačkoli jsem jeden černostříbrný bikolor míval:Hlavně mi ale furt vrtá hlavou ta standardní klasifikace produkce. Buď je to nějaké okultní chronomystérium, nebo mi o ní během zaškolovací instruktáže na chnmg jen zapomněli říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Mně se ta keramika moc líbí, chtělo by to vidět naživo. A pokud to není pravé ořechové k daným hodinkám, jsi na správné adrese, holt budeš hledat ty pravé. Třeba jich bude i víc, tady to nebude problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Hlavně mi ale furt vrtá hlavou ta standardní klasifikace produkce. Buď je to nějaké okultní chronomystérium, nebo mi o ní během zaškolovací instruktáže na chnmg jen zapomněli říct. Mno, podle CPA (pokud kolega mysli tuto standardni klasifikaci produkce) mas:hodinky tady: 26.52.12 Ostatní náramkové, kapesní a podobné hodinky, vč. stopekkovove naramky tady: 32.13.10 Bižuterie a příbuzné výrobkykeramicke tady (a to jen tipuju): 23.49.12 Ostatní nestrukturované keramické výrobky j. n.a kozeny tady: 15.12.13 Hodinkové řemínky (kromě kovových), pásky a náramky k hodinářským výrobkům a jejichAle jako co je bliz a co dal, do toho uz nevidim... a sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 No jasně, blbý jsem Ale pokud kolegovu standardní klasifikaci standardně rozvedeme : ty hodinky jsou celkem military (čili dle standardní klasifikace k nim nejvíc pasuje co asi ) a taky jsou to trochu pilotky (čili dle standardní klasifikace k nim nejvíc pasuje co asi). Je tedy evidentní, že standardní klasifikaci kolega používá mírně řečeno nestandardně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Tak k těm hodinkám pasuje spousta věcí. Jen na tu keramiku to chce poměrně specifický vkus... Ať nejsem OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 ,,kapitán Willard, na váš rozkaz pane", - moje zlatíčka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 (upraveno) .. Upraveno 18. února 2019 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se