DavidLC Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 sorry, tak oprava, hokej je až ve čtvrtek, no hlavně že jsme zdrávi a chronovirus je pod kontrolou. Tak určitě, pod kontrolou :-)):-))Jsem se lekl, že mám jinej program :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tuna hodiny do každé rodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tuna hodiny do každé rodiny... dogfoxQ_12.2.jpg Moje řeč. Sice stará fotka, ale furt je mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Kua nejsou ti malé?? Upraveno 12. února 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Nejsou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 no hlavně že jsme zdrávi a chronovirus je pod kontrolou. Presne! Aj ja to mám pod kontrolou!Zatiaľ pod kopcom, o dve hodiny na ňom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 mate to velmi pekne chalani, ja len tak, ako stale v poslednej dobe.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Tak určitě, pod kontrolou :-)):-))Jsem se lekl, že mám jinej program :-)Tak já skoro taky, už mi z těch programů T2 hrabe, dnes snad bude konečně ten hokej, jdu si vyměnit baterku na hlavu a způsobit řádný reset. Sorry všem za mé rádobyvtipné komentáče, které jsou občas dost mimo. Včera dnes a zítra, jinak dobrý a Seiko především. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 (upraveno) Dnešný kopec úplne nevyšiel (rovnako ako dve tretiny výletov na Islande), tak náhradný program: Tröllafoss.Hodinky s výškomerom mi boli dosť naprd - keďže som sa zrúbal do rieky, zišiel by sa mi skôr hĺbkomer Upraveno 12. února 2020 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Na ruce nebyly už dlouho. Ale to neznamená, že bych na ně zanevřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Siwi má pravdu. Malé = pohodlné. SARB033. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Siwi má pravdu. Malé = pohodlné. SARB033.paradne su a este k tomu ten skvely tah.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominastor Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Díky tomuto fóru jsem vybral decentní automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 verim tomu, ze vdaka tomuto foru si vyberies este niekolko dalsich peknych hodiniek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 A vybral jsi dobře. Tyhle mě opravdu baví! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 (upraveno) Panda na hadře... Upraveno 13. února 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se