Pája1 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Dnešný kopec úplne nevyšiel (rovnako ako dve tretiny výletov na Islande), tak náhradný program: Tröllafoss.20200212_124627.jpgHodinky s výškomerom mi boli dosť naprd - keďže som sa zrúbal do rieky, zišiel by sa mi skôr hĺbkomer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája1 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Krásná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Můj první příspěvek. Doufám,že to sem patří. Od soboty zelenáče.IMG-20200307-WA0000.jpgahoj, gratuluju. Docela pěkné, můžeš dát ještě nějakou detailnější fotku? díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 do lesa jednoducho patria .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Měříme přírůstky. Na ruce po dlouhé době. Nechat/Prodat? To je to oč tu běží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Uz mam hlad, tak sleduji SCVS003. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Je normalni, ze me SKX prestavaj bavit a tahne me to k padi zelvam? taky mam ted dilema, zdali ty cerny SKX prodat, nebo neprodat......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Měříme přírůstky. Na ruce po dlouhé době. Nechat/Prodat? To je to oč tu běží... Ponechat, ale dát je na to, na co patří, neboli pánové, potápky nosit na kůži..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Je normalni, ze me SKX prestavaj bavit a tahne me to k padi zelvam? taky mam ted dilema, zdali ty cerny SKX prodat, nebo neprodat.........Pokud to půjde nechat. Doplňují se ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Je normalni, ze me SKX prestavaj bavit a tahne me to k padi zelvam? taky mam ted dilema, zdali ty cerny SKX prodat, nebo neprodat......... To není normální. A neprodávat .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Nebo me napadlo pockat na pepsi skx. Ty jsou takovy zivejsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Pokud máš na rohlíky, mlíko a lahvace, černý SKX neprodavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Moje "cesta" : SKX 009 pak jsem koupil Padi želvy,prodal SKX,koupil znovu a zase prodal. No a teď SKX 007 a pecka pocit.Byl jsem Pepsi magor (cca 7 ks.) A z toho mi Padiny vyšly NEJ a černé SKX jsou prostě klasika. A jak tu někdo řekl něco ve stylu,"stejně jsou černé potápky nejvíc" tak k tomu docházím tak nějak taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ponechat, ale dát je na to, na co patří, neboli pánové, potápky nosit na kůži..? díky za info, když já je moc nenosim a ta origo guma mě moc nebaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Ja je mam na chrastitku jubilee a obcas stridam s nato. Ted nosim spis SNZG nez SKX. Na rohliky zatim je, ale ty zelvy se mi cely financovat nechce. Bud pujde nejaky kousek z domu ven a nebo se nakup zelv odlozi na neurcito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Nová radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Krásná radost, to se musi uznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Díky!Ještě jedna,jen jsem musel dát jiný řemen,ten původní vůbec nechápu jak můžou na něco dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Dneska jsem si je vyzvedl. Pro mě příjemné překvapení. Zajímavě řešená luneta lícujíci s pouzdrem, měkká guma. Velikost menší než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se