safi Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 (upraveno) Nemáte ještě Seiko Alpinist? To jste o hodně přišli Zde je 10 důvodů pro jejich koupi: Vzhledem ke své velikosti se hodinky bez problémů vejdou pod manžetu košile a je možné je nosit jako oblekové hodinky.Vodotěsnost 20bar. Bez problémů lze s nimi plavat.Luneta pro určování severu, ideální pro vysokohorskou turistiku a outdoor.Šroubovací korunka pro lepší vodotěsnost.Velmi dobrá lumisiscence (jak už tradičně u Seika bývá). Ideální pro noční výlety Robustní kalibr 6R15 s možností hackingu a ručního nátahuKlasický vzhled umožňuje je nosit při jakékoliv příležitostiVelmi kvalitní pouzdroSafírové skloPrůměr 38mm není ani příliš malý ani příliš velký Zdroj: http://yeomanseiko.spaces.live.com/, http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch Upraveno 3. července 2007 uživatelem ¨safi
kubson Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 ty zelené mají něco do sebe.. ale konzervy jako já možná zvolí poněkud usedlejší model SARB015
body3 Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Právě že ty zelené jsou nádherné. Móóóc hezké
emka Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Kdyz mne se nelibi ty rucicky :-) A prumer 38 je vskutku idealni - na zenskou rucku
Messiah Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 Kdyz mne se nelibi ty rucicky :-) A prumer 38 je vskutku idealni - na zenskou rucku to jim dost skodi ten prumer jinak vypadaj dobre a jaka je tam cena ?
spiderer Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Odesláno 3. července 2007 u tech zelenych me velmi odrazuji rucky - nelibi se mi vubec! ty co sem hodil Kuba jsou decentnejsi a libi se mi mnohem vic.. i kdyz uz jsou zase takovy mozna az prilis usedly, takze bych si v podobne vzhledove a asi i cenove kategorii vybral nekde jinde
afrikab Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 to jim dost skodi ten prumer jinak vypadaj dobre a jaka je tam cena ? Ja bych rekl, ze prumer 39mm je pro turistiku idealni. Takovych 45mm se pod bundu spatne souka a nasledne vytahovani pak moc prijemne taky neni.
honny Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 ty zelené mají něco do sebe.. ale konzervy jako já možná zvolí poněkud usedlejší model SARB015Jj, tyhle sou hezčí Ty zelený mě neoslovujou...
Filipes Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 ty zelený jsou právě pěkný, ručky mi připadají hezky retro, ještě svetr, konopný lano a vzhůru do hor
gas Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 taky zelené, líbí se mě kombinace ruček a indexů v kontrastu se zeleným, podkladem
kubson Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 jo k zeleným rajtky, klobouk, brokovnici a hurá na koroptve
cali Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 no nie su marne, ale ta navigacna (ci aka to je) luneta je mi uprimne k nicomu, tym viac ze koli nej musim drzat este jednu korunku, ak by tam bola klasicka odpocitavacia tak by som si asi dal povedat a co sa vyberu tyka tak zlene vedu.
A@A Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 (upraveno) hmmm myslim,ze ten kompas tam neskodi, mne sa pacia ale skor by som bral tie cierne na ocelovom tahu. vyzeraju viac masivnejsie. keby mali priehladne dno tak by vyzerali este lepsie. napr ako to ma tissot seastar Upraveno 4. července 2007 uživatelem A@A
Mike. Odesláno 4. července 2007 Nahlásit Odesláno 4. července 2007 jo k zeleným rajtky, klobouk, brokovnici a hurá na koroptve Taky me neco podobneho napadlo
safi Odesláno 5. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2007 ty zelený jsou právě pěkný, ručky mi připadají hezky retro, ještě svetr, konopný lano a vzhůru do hor přesně tak..nostalgie prvních dobyvatelů hor.
Mike. Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 přesně tak..nostalgie prvních dobyvatelů hor. Vsak jo, ja to taky nemyslel nejak spatne.
Blekota Odesláno 5. července 2007 Nahlásit Odesláno 5. července 2007 davat do hentych elegantnych zelenych koliesko s kompasom je podla mna
noname Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Průměr není malý. Já jsem si koupil Rolex Explorer (36 mm, zápěstí 18 cm) a jsem s průměrem velmi spokojený. Alpinistické hodinky jsou to nakonec také.
B.F.G. Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Ty zelené jsou podle mě hezčí, jenže nejsem prťavej myslivec.
Conrad Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Odesláno 13. července 2007 Takovéhle hadí ručičky mám na Orisech a tak jsem si na ně zvyknul,že už by mi chyběly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se