Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nemáte ještě Seiko Alpinist? To jste o hodně přišli :P Zde je 10 důvodů pro jejich koupi:

1. Vzhledem ke své velikosti se hodinky bez problémů vejdou pod manžetu košile a je možné je nosit jako oblekové hodinky.
  2. Vodotěsnost 20bar. Bez problémů lze s nimi plavat.
  3. Luneta pro určování severu, ideální pro vysokohorskou turistiku a outdoor.
  4. Šroubovací korunka pro lepší vodotěsnost.
  5. Velmi dobrá lumisiscence (jak už tradičně u Seika bývá). Ideální pro noční výlety :thumbsup_anim:
  6. Robustní kalibr 6R15 s možností hackingu a ručního nátahu
  7. Klasický vzhled umožňuje je nosit při jakékoliv příležitosti
  8. Velmi kvalitní pouzdro
  9. Safírové sklo
  10. Průměr 38mm není ani příliš malý ani příliš velký
SARB017-03.jpg

Zdroj: http://yeomanseiko.spaces.live.com/, http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch

Upraveno uživatelem ¨safi
  • Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Kdyz mne se nelibi ty rucicky :-)

A prumer 38 je vskutku idealni - na zenskou rucku :thumbsup_anim:

to jim dost skodi ten prumer jinak vypadaj dobre a jaka je tam cena ?

Odesláno

u tech zelenych me velmi odrazuji rucky - nelibi se mi vubec! ty co sem hodil Kuba jsou decentnejsi a libi se mi mnohem vic.. i kdyz uz jsou zase takovy mozna az prilis usedly, takze bych si v podobne vzhledove a asi i cenove kategorii vybral nekde jinde ;)

Odesláno
to jim dost skodi ten prumer jinak vypadaj dobre a jaka je tam cena ?

Ja bych rekl, ze prumer 39mm je pro turistiku idealni. Takovych 45mm se pod bundu spatne souka a nasledne vytahovani pak moc prijemne taky neni.

Odesláno
ty zelené mají něco do sebe.. ale konzervy jako já možná zvolí poněkud usedlejší model SARB015

Jj, tyhle sou hezčí :) Ty zelený mě neoslovujou...

Odesláno

no nie su marne, ale ta navigacna (ci aka to je) luneta je mi uprimne k nicomu, tym viac ze koli nej musim drzat este jednu korunku, ak by tam bola klasicka odpocitavacia tak by som si asi dal povedat a co sa vyberu tyka tak zlene vedu.

Odesláno (upraveno)

hmmm myslim,ze ten kompas tam neskodi, mne sa pacia ale skor by som bral tie cierne na ocelovom tahu. vyzeraju viac masivnejsie.

keby mali priehladne dno tak by vyzerali este lepsie. napr ako to ma tissot seastar

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
ty zelený jsou právě pěkný, ručky mi připadají hezky retro, ještě svetr, konopný lano a vzhůru do hor :cool02:

přesně tak..nostalgie prvních dobyvatelů hor.

Odesláno

Takovéhle hadí ručičky mám na Orisech a tak jsem si na ně zvyknul,že už by mi chyběly.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...