Přejít na obsah

PRIM Sphere Exclusiv

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zrovna ve středu jsem se na ně díval v krámě. Musím říct, že to taky zrovna není můj šálek kávy, ale na ženské ruce by určitě mohly nějakou tu parádu udělat... Jsou i poměrně malé

Odesláno

Napadlo mne to samé, při pohledu na cenu. Manželka má asi 6 kusů hodinek podobného vzhledu od firem Storm apod. za pár stovek doplněk k oblečení.

Tuhle raketu by za hodinky nedala.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 12. 2014 v 8:08, gunman napsal:

Napadlo mne to samé, při pohledu na cenu. Manželka má asi 6 kusů hodinek podobného vzhledu od firem Storm apod. za pár stovek doplněk k oblečení.

Tuhle raketu by za hodinky nedala.

nic

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Dámy které se zajímáji o hodinky si tohle nikdy nekoupi a ty které maj hodinky jen jako módní doplněk neocení strojek a cenu nebudou akceptovat, když mužou mit masove znamou módní značku za dva litry, kterou ji kámošky budou 'zavidet'...

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno
  V 20. 12. 2014 v 9:15, vintage napsal:

Dámy které se zajímáji o hodinky si tohle nikdy nekoupi a ty které maj hodinky jen jako módní doplněk neocení strojek a cenu nebudou akceptovat, když mužou mit masove znamou módní značku za dva litry, kterou ji kámošky budou 'zavidet'...

...a  za rozdíl v ceně si nechají udělat  něco pěkného ze silikónu...

Odesláno

Mají je i v quartzu, jenom asi za 30 tisíc, manželka si je v prodejně zkoušela a byla celkem nadšená, mně se v reálu docela taky líbily na její ruce, ale já mám vůči cenám hodinek z produkce od Eltonu nějakej přirozenej blok, takovou Primimunitu, která mi nedovolí sáhnout do prkenice.

Odesláno
  V 20. 12. 2014 v 9:15, vintage napsal:

Mám takový dojem,že při otevření prodejny Prim v Ostravě měla tyto hodinky (světlé) na ruce slečna Jiřina Krsková.

Odesláno
  V 20. 12. 2014 v 12:36, koromant1 napsal:

Mám takový dojem,že při otevření prodejny Prim v Ostravě měla tyto hodinky (světlé) na ruce slečna Jiřina Krsková.

Kde je prodejna Prim v Ostravě?

Odesláno

Som si ich pri preberani knihy prezrel na zivo a tak ako nie som cielova skupina tak musim priznat ze ma na nich z chronomagorskeho hladiska nic neurazalo.

• po měsících...
Odesláno

hmmm, na to že to byla charitativní aukce, tak nic moc (ceníkovka bez diamantů je nějakých 55k, takže s diamanty bych tipl i kilo), holt amíci nejsou takový srdcaři a neumí si za tu radost zaplatit :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...