Dez123 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Já bych je radši bez brašny a kudly, ale o desítku levněji, páč to jsou jen další krámy do skříně. Jsem zvědav, jak budou vypadat na denním světle a korunka je super detail, určitě hezčí než barvená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ta barva ciferníku mi přijde dost nešťastná. Na druhou stranu mám doma hodinky s černým cifrem a lesklými černými ručkami a odečitatelnost je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Před hodinou, Dez123 napsal: Já bych je radši bez brašny a kudly, ale o desítku levněji, páč to jsou jen další krámy do skříně. Jsem zvědav, jak budou vypadat na denním světle a korunka je super detail, určitě hezčí než barvená. No. Nejsem expert ale ta kudla, I její pouzdro vypadá fantasticky. Brašna jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Tak toto je realita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 21 minutami, stefaton napsal: Tak toto je realita... Mám podezření, že jsi to schválně nafotil takhle blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Na mě je to moc tmavé. Kontrast mezi cifem a indexy slabý, čísla 3 6 9 12 a vteřinka téměř neviditelná. No nevím. nechci to hanit jen podle fotek, ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ty souřadnice manufaktury jsou geniální Před hodinou, Karel Horčík napsal: No. Nejsem expert ale ta kudla, I její pouzdro vypadá fantasticky. Brašna jakbysmet Vypadají, ale ani jedno by se mi nehodilo, takže bych se pokochal a spolu s krabicí strčil do skříně. Osobně nemám moc rád tyhle "dárky" k nákupu. Lepší třeba další řemeny, cestovní pouzdro atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Pokud je na fotkách maketa z pražského butiku, tak ta má prý skutečně tmavší ciferník, než finální produkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefaton Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 12 minutami, baza napsal: Mám podezření, že jsi to schválně nafotil takhle blbě. Bylo to v prodejně, kde mají silná stropní světla, takže líp jsem to nesvedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 19 minutami, Dez123 napsal: Ty souřadnice manufaktury jsou geniální Vypadají, ale ani jedno by se mi nehodilo, takže bych se pokochal a spolu s krabicí strčil do skříně. Osobně nemám moc rád tyhle "dárky" k nákupu. Lepší třeba další řemeny, cestovní pouzdro atd. Souřadnice jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 (upraveno) Kdyby ty rucky byly lestene, tak je to asi v pohode. Takhle to vypada fakt hodne necitelne... Upraveno 18. května 2021 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Souradnice jsou prej blbe. Resp. ze armada pouziva jiny system. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 A aky suradnicovy system pouzivaLA armada v sestdesiatych rokoch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Netusim. Ale to N a E tam spis nebylo, ne? Kazdopadne on je to takovy bastl stareho (hodinky celkove, ty doplnky...) a noveho (vlajka na korunce), tak kdo vi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 4 hodinami, miguel napsal: A aky suradnicovy system pouzivaLA armada v sestdesiatych rokoch? Nejspíš S-42. Na hodinkách je použit WGS84, který armáda používá v současnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Poslední dobou kupuju samý uchylarny, takže se mi hodí do konceptu. Navíc zelenej cifr aktuálně nemám na žádných hodinkách. Tak nezbývá než objednat a čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Je to nepovedená zelená barva . Orlíky by měly být snadno čitelné. Barva ciferníku měla zůstat, tak jak je. Materiál pouzdra - titan je ok. Asi jsem na podobné výstřelky moc starý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Tak sem složil zálohu a budu čekat, pravděpodobně do července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Tak to máme stejný termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Mne se nelibi. Podivna zelena barva by asi nebyla spatna, kdyby proti ni nebyly tmavy cislice a rucky. Font je jeden z prvku, kterym se Orliky emancipuji proti Seamasterum, osobne se mi velmi libi. Takhle jsou cisla naprosto ztracena mimostredka taktez. Taky hodinova rucka ma lumi jen v koncove casti, jinak je nekontrastni. Jeji neviditelnost taky ubira na estetice. Za sebe musim rict, ze klasicky nelimitovany remake zustava v mych ocich neprekonan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se