Liqid Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 "chlastat" podla teba znamena co? Tak když se jde chlastat, tak to je primárně o chlastu, zatím co kalení je spíš o tom, jak to slušně napsat, o sociálních interakcích s opačným pohlavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mně zase začíná vadit, jak se rozmáhá, že holky po pořádným sexu začínaj říkat: "Ten mě zase oJeremyoval".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Te jako ze vydupal? Jako nesplnil? Jeden slovak tuná rikal, ze i s malym kasparkem lze hrat velke divadlo! Tak nezoufej jeremiasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Mně zase začíná vadit, jak se rozmáhá, že holky po pořádným sexu začínaj říkat: "Ten mě zase oJeremyoval"..to prej vyčetly z nějakého deníku, co našly na jakémsi gymplu. Bylo to už dost starý, údajně ještě psáno na papíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Kefovat a trtkat je ok?akoze pretiahnut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 To : Jeremy Hele tak konečně vím jak jsem se minule vymlouval a nechtěl dělat ty (ne)slušné pohyby a žena říkala :zase na Jeremyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 trefil jsi to kamile, rifle mi neskutecne vadi, stejne tak kdyz nekdo rekne s bohemkou v ruce jdu si dat sampansky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Tak když se jde chlastat, tak to je primárně o chlastu, zatím co kalení je spíš o tom, jak to slušně napsat, o sociálních interakcích s opačným pohlavím. tak yebat, no.. edit: pozeram ze people to tiez zobral po nasom Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ono je to všechno naruby.... Když vlastně Rifle je puška.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 .. tak kdyby clovek kdysi objednal v hospode "styry sampana" ke stolu, a cisnik fakt prines ctyri lahve treba moetu, to by se stajtofle zdesila.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Já tady nedávno prodával rifle Levisky a nic špatného na tom nevidím. Jiný kraj, jiný obecný název (jako třeba sodovka nebo limonáda). Tady džíny nikdo neřekne. Mně osobně spíše vadí jedinci, co nejsou schopni pochopit shodu podmětu s přísudkem (hodinky tikaly a tikali) nebo když Němcová u Počasí řekne mějte pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Jj pernamentka na kabinkovej vlek...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 ... nebo když Němcová u Počasí řekne mějte pěkný večer. Nerozumím, co ti na tom vadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A dej si ban za kecani do prodejniho vlakna! Je to v pravidlech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ze je voblecejna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Nerozumím, co ti na tom vadí? No že to není pěkně česky ale doslovný překlad z AJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 A dej si ban za kecani do prodejniho vlakna! Je to v pravidlech Ty neumíš číst nebo neruzumíš psanému textu:"Do vlákna v sekci Prodej by neměly přispívat jiné osoby kromě autora."Je to podmiňovací způsob, nikoli zákaz. A samozřejmě lokálním pravidlům v prodejní sekci jsou nadřazena pravidla obecná:" ...názor moderátora fóra je rozhodující..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Hlava 22, i tady Brute? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Když se dodávkovým autům říká transit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backtothedrive Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Te jako ze vydupal? Jako nesplnil? Jeden slovak tuná rikal, ze i s malym kasparkem lze hrat velke divadlo! Tak nezoufej jeremiasi.sice se i s malým kašpárkém dá zahrát velké divadlo, ale pořád se bude jednat pouze o komedii.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se