straspol Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Omfg, zítra mě to zase čeká "ja chcu okurek" Jak já tam vždycky trpím. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Omfg, zítra mě to zase čeká "ja chcu okurek" Jak já tam vždycky trpím. Oni tam nemaj dobrý okurky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 okurek je samec od od okurky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Maj, jejich okurky jsou fakt pořádný chlapský macci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Oni tam nemaj dobrý okurky? Okureky? Jinak mně kyselý nedělá dobře na reflux. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Co říkáte na výraz "auto v plný palbě".Já si vždy představím tohle:zdroj:http://tuzing.cz/rozstrilene-porsche-911/ Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Stýf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Devět osma s klimou? Jojo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 tady to byly vždycky rifle ale jeansová bunda byla džíska. A není tady ani limonáda ani sodovka ale zonka, což má svůj důvod http://www.zon.czA když se má rozmotat gábl, tak to není příprava svačiny jak se domnívají pražáci, ale myslím že snadno identifikovatelná zkomolenina slova kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Dnes k obědu otevřu kombajnérku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Nikdy jsem nepochopil čipsy. Chips už je množné, tak proč to tuplovat ještě Y na konci. Neříká se okurek, ale ogurka. A prý někteří řikaju kudlačkám angrešt, tak to už je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jo, tak teď jsem si vzpomněl na "servisní službu ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Co říkáte na výraz "auto v plný palbě".Já si vždy představím tohle:porsche_911-tiroteado-1.jpgzdroj:http://tuzing.cz/rozstrilene-porsche-911/Když v plný, tak v plný. Ovšem inzerce s popisem: Auto je v plné palbě kromě kůže, el.stahování oken, centrálního zamykání a rezervního kola mi docela vadí Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Kdysi se chodilo nakupovat do 'Centrumu' což byl OD Centrum...edit: ty auta - z toho si dělají srandu na d-fenz. Pojmy jako 'fmetle, fropě nebo fplnépalbě' již zdomácněly. Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Kdysi se chodilo nakupovat do 'Centrumu' což byl OD Centrum...V Ostravě možem i do Futurumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Aji do Rumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Ono stačí, že je všechno ?zbrusu nové?. A to i bez broušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jo a tady kousek u nás je taky luxusní second hand. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 no ale "to je matroš" ve smyslu, ta zenska nevypada spatne, je doufam v poradku? snad si nekdo nepredstavuje slozeni jeji tkane, obsah vody, procentualni zastoupeni chemickych prvku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Tak v mem okoli slovo "rifle" pouziva doopravdy vetsina a to jsem ze severnich cech. Obvzlaste rodice to maji zazite.Ale co vadi me je vyraz: preso, presicko, picolo atp. Sice by to melo patrit do jineho vlakna, ale na tyto variace se obcas nestacim divit, bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 A když někdo chce, abych mu písnul mejlík ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se