Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Za 10 vteřin? Myslím, že ne :)

Tak si to pre istotu necham pustene minutu. Uz som kupil aj vacsie hovadiny :)
Odesláno

Tak si to pre istotu necham pustene minutu. Uz som kupil aj vacsie hovadiny :)

Tak to já určitě taky :)

Tady to máš o něco levnější, když si potrpíš na LEDky:

https://maskapilaten.cz/index.php/produkt/sada-pro-beleni-zublu-led-zarenim/?gclid=Cj0KCQjwzcbWBRDmARIsAM6uChWBCjv_hGjfp6nq0w5_-fm2UvGdtc4WseK4JxJgwxT-9rXhYrsfbAgaAlt4EALw_wcB

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dorazil mi ten v-white zubny cistic. Vypada ze to fakt zuby ocisti. Cistim druhy den a ok. Sranda ze paralelne vznikli natrhu nejake klony, vizualne rovnake ale asi na inom principe. Na klony (dostupne na amazone) su same negativne recenzie. Na original ludia frflu hlavne preto ze im este nedorazil :). Zvysok je polnapol, niekto je total spokojny, iny vobec. Ja som zatial spokojny.

Odesláno

No mal som to asi 20s, lebo som prepinal rezimy a testoval :) Sonicku kefku som nepouzil, neviem porovnat. Ale na youtube su uz review videa aj spomalene zabery, ako ten nahubok vlastne funguje. Dentalnu nit ani medzizubne kartaciky to nenahradi, ale zakladne vycistenie je podla mna ok.

• po měsících...
Odesláno

Tuhle blbinu mi před časem ukázal známej a jelikož na blízko dávno nevidím zrovna dobře, zkusil jsem to objednat. Jednou v klíčnce, jednou v tom základním pouzdru. Brejle na čtení pochopitelně vlastním, ale ne vždy je mám u sebe, třeba v krámě nebo v hospodě u jídeláku. Tohle mám většinou v kapse, nic to nezabere a pro občasný přečtění výše uvedenýho to zcela vyhoví.

https://www.thinoptics.com/keychain-case-glasses

dtc-kc-black_1.jpg

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...