People Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 ja si ta viem predstavit v tomto a neskor si mozes vyrobit dalsi par dvojcat.
Hasič Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Ypousi, kamarade, nekupuj si daciji, to by byl tvuj konec! Ty plechy prorazi i cmelak letici v protismeru. Jak rikaj slovaci neseremed turbo. A mysli na svou rodinu, u nas rikal ťaman, to neci, zadny zelezo!
People Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Prdičky naší babičkyhttps://www.youtube.com/watch?v=yvSfsVxR65Y
Hasič Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Jojo tri hvezdy ! Te jako v hotelu 3 stars. A co ze strany ? Zezadu? Nenenne ypousi, tohle ne! Vzdyt i ten panak plakal, kdz ho davali do dačky!
exBURN Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Dobrý výsledek u té Dacie - jen o hvězdu horší než moje obstarožní 13 let staré mondeo. Co Mondeo? Za 200K bude pekne a mlade. Něco na tenhle způsob :http://auto.bazos.cz/inzerat/42623981/FORD-MONDEO-COMBI-107-kW-LPG.php
Cyril Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Jste tady asi všichni pozapomněli na jeden z Ypoušovejch požadavků! TO AUTO MÁ MÍT DUŠI !!A to embéčka, mondeja, a další podobný tuctovky nikdy mít nebudou. Jsou to určitě auta spolehlivý a praktický, ale člověk Ypova smýšlení potřebuje ještě něco k tomu. A to mu (Mluvím z vlastní zkušenosti) tyhle pixly nemůžou nikdy nabídnout.
Duke650 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 http://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/v70/16174712?goFrom=list Mondeo je fajn ale 4x4 nenajdes
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 ...no, dovolím si nesouhlasit. Jezdím outbackem 2,5 AT a kamarád xc70 I 2,5 turbo benzín manuál a teď xc70 II D4 nafta. Několikrát jsem jej musel tahat na laně, aby vyjel kopec (jezdí Bridgestone Blizzak - takže gumy má supr). Jejich 4x4 v té 1. generaci nic moc, velikostně mi přijde menší než outback, výhled z vozidla špatný, zrcátka malá, odezva od podvozku oproti Subaru bída, měl jsem pocit, jako bych seděl ne na sedadle, ale balónu na cvičení. Volvo má ale supr sedadla a vůbec interiér a ovládací prvky Volva jsou lepší než v Outbacku. V čem je supr Outback je podvozek. Spotřeba našich aut je stejná. II. verzi švédského tanku nebylo zatím kde otestovat.Já chtěl původně Forester, právě kvůli lepšímu - vyššímu sezení i podvozku, ale nenašel jsem ve slušném stavu. Příště zase budu hledat nejprve Forester. Já s Outbackem nemůžu moc srovnat, ale jak už zaznělo - Volvo má velmi pohodlná sedadla, perfektně se s ním cestuje na dálky a navíc má poměrně hodně prostoru pro pasažéry i zavazadla. Pokud se budeme bavit do důsledku, tak uznávám, že v extrému má Subaru lepší AWD.
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Jste tady asi všichni pozapomněli na jeden z Ypoušovejch požadavků! TO AUTO MÁ MÍT DUŠI !!A to embéčka, mondeja, a další podobný tuctovky nikdy mít nebudou. Jsou to určitě auta spolehlivý a praktický, ale člověk Ypova smýšlení potřebuje ještě něco k tomu. A to mu (Mluvím z vlastní zkušenosti) tyhle pixly nemůžou nikdy nabídnout. Například pro mě má Volvo duši stejně, jako pro Tebe poctivej LR . Ale bohužel V50 je malý.
nividic Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 V50 nebrat, nema kufr podobne jako OI, tzv kupe-kombi :-)
Liqid Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 A to si kluci hrajete na stěhováky, že vám 420l kufr nestačí? Ledničku vám dovezou a skříně jsou stejně složené v krabicích A když už kufr, tak rovnou dodávku!
Návštěvník YPO Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 Hele lidi a co ty Jeepy ? K tomu nikdo nic jeste nenapsal ...... To by mohlo mit dusi pac to urcite dost zere
Sphinxx Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 A to si kluci hrajete na stěhováky, že vám 420l kufr nestačí? Ledničku vám dovezou a skříně jsou stejně složené v krabicích A když už kufr, tak rovnou dodávku! Tak ono se to nikdy neztratí ... navíc třeba ve zmiňovaném Volvu zapustíš zadní sesle do roviny a v autě se dá krásně a pohodlně ve dvou vyspat. A právě tahle variabilita se mi moc líbí.
Igicz Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 U Jeepu pochybuji, ze se dá sehnat nějaký rozumný ročník za 200k. Snad jen Patriot, ale to uz radsi Forestra.
KFL Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79340-lexus-rx-400h/
yed69 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Duši na 100% má, žere jen trávu u cesty a do 200k se vejdeš i s dálniční známkou...
Návštěvník Jagman Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) Pokud odškrtnem 4x4 a nebudeš muset sedět jak v Range Roveru . Mám jednu C55 AMG kombi a ta má duše na rozdávání! Komplet udělaná stylem horem dolem prostě jako nová podvozek motor vše . funkční ultra rychla raketa kočarek se vejde děti hodíš do školky a cestou na stavbu se proletíš po dálnici nebo v zatáčkách(nemá vzduch sedí lépe než E55 a udržba podvozku je OK!) na zadek dáš 200cdi a budeš děsit chlapce v novej eresech f naftě Neznám lepší auto co odveze kočárek a má takovej charakter Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Jagman
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Duši na 100% má, žere jen trávu u cesty a do 200k se vejdeš i s dálniční známkou...To je napad Kdyz se do toho zaprahnu sam tak tech 15 kilo bude dole hned
FrantisekH Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 ypouši a ušetříš za pokuty než natrénuješ..a pak bacha na obytný zony tam se může max 20
Cyril Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 (upraveno) Pokud odškrtnem 4x4 a nebudeš muset sedět jak v Range Roveru . Mám jednu C55 AMG kombi a ta má duše na rozdávání! Komplet udělaná stylem horem dolem prostě jako nová podvozek motor vše . funkční ultra rychla raketa kočarek se vejde děti hodíš do školky a cestou na stavbu se proletíš po dálnici nebo v zatáčkách(nemá vzduch sedí lépe než E55 a udržba podvozku je OK!) na zadek dáš 200cdi a budeš děsit chlapce v novej eresech f naftě Neznám lepší auto co odveze kočárek a má takovej charakterKdyby ses nepotreboval vyskrabat na chajdu po blate nebo po snehu, tak bych se na tvym miste mozna nebranil ani nejakymu medvedovi. S timhle to ale ve sracce nedas. Urcite ale mercedes dela neco ve ctyrkolce. Jestli koupis neco v dobrym stavu do dvou kil, to ale fakt nevim. Upraveno 28. prosince 2014 uživatelem Cyril
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se