orius Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2020 Další šperk a opět velká paráda!!! Tentokrát mě tlačil dost čas, ale Mirek se zaskočit nenechal Takže ještě jednou velké díky!
Dagoberd Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Perfektní domluva, džentlmenský přístup, extrémně rychlá výroba a doručení krásného šperku. Ještě jednou díky Mirku!
Frantik Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2020 Ja dávám zase za jedna Jinak to ani nejde!
Xenomorfus Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2020 Mirek tvoril na zakazku v sibenicnim terminu (jak jinak) prsten pro kamarada. Vse stihl, vypada dobre (prd tomu rozumim, ale libi se i mne ). Zkratka krasa strida nadheru a pocitam, ze to nebyl posledni "obchod". Diky a s uklonou doporucuji.
VendoL Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Asi nemá smysl se o váženem členovi více rozepisovat. Těch sedm stran chváli mluví za vše... Obchod proběhl rychle a hladce. Vřele doporučuji a snad se ještě někdy potkáme.
feltharg Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Tentokrate ja na strane prodejce (jen drobnost), tradicne perfektni a prijemna domluva a nakonec i pohodova osobka v Praze, kdyby mi nemrzla ples, tak tam pred barakem kecame asi dve hodiny Asi neni potreba nic vic dodavat, proste klasa, vrele doporucuju a tesim se na dalsi setkani. Diky moc
papun Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2021 Koupil jsem od Mirka své první géčka a jsem moc spokojený s obchodem. Mirek velmi ochotný a stav hodinek výborný, jako nové. Děkuji a doporučuji.
Xenomorfus Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 A je to tady zas! Po velkem uspechu dalsi vyroba sperku. Nadpozemsky pristup a ochota resit jemne odstiny problemu pri vyrobe sperku pro "pani doktur". Navymyslela si toho dost, ale neni nic, co by Mirek nezvladl. Vysledek uplne nejvic nejdokonalejsi ;-). O komunikaci, rychlosti realizace a odeslani ani nemluvim... Diky moc a kdykoliv zase!
gerhard Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Úžasný človek, poradí, má pochopenie pre " ťažko chorého pacienta" , expresne služby a gentlmen na pohľadanie. Vrelo odporúčam, koľko krát sme riesili obchodné veci , toľkokrát som vyšiel z toho ako "lucky bastard". Napsosledy nákup vzácneho šperku pre vzácnu pani ktorú mám a môžte si byť isty, ze som brutálne zabodoval. Diky moc, este raz. Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem gerhard
long Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2021 V 22. 1. 2021 v 9:34, Xenomorfus napsal: A je to tady zas! Po velkem uspechu dalsi vyroba sperku. Nadpozemsky pristup a ochota resit jemne odstiny problemu pri vyrobe sperku pro "pani doktur". Navymyslela si toho dost, ale neni nic, co by Mirek nezvladl. Vysledek uplne nejvic nejdokonalejsi ;-). O komunikaci, rychlosti realizace a odeslani ani nemluvim... Diky moc a kdykoliv zase! Rozšířit Hola, tady si dovolím snad poprvé zareagovat. Původně jsem měl vyrábět šperk dle zadání paní "doktur" k hodinkám. Po emailové komunikaci jsem se dostali ke šperku, který koresponduje s kukačkami, ale přesto působí nositelně a nadčasově. Původní koncept jsme zachovali ( možná někde něco málo ubrali) a jak vidíte, pohráli jsme si jen s barvami zlata a kamenů. Jedná se o ruční práci, kombinaci růžového zlata a bílého zlata spolu " kameny", které barevně korespondují s kameny v hodinkách. Děkuji Ti @Xenomorfus za důvěru!
Kristian.nov Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Odesláno 12. února 2021 Obchod bez chybičky jak se na chronomag sluší a patří! Děkuju!!
emgee Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 Potřeboval jsem vyřešit dárek pro manželku k narozeninám, přála si prsten, měla i představu, ale obchody zavřené... Mirek byla ta nejlepší volba, kterou jsme mohli udělat. Úžasná vstřícnost a ochota setkat se dle našich možností, připravené návrhy, vše vysvětlil, manželka si vybrala a bylo to. I přesto, že se kámen nakonec musel objednávat, se vše stihlo i v termínu (na kterém jsem úplně netrval- nejsme malé děti), vyzvednutí proběhlo se zajímavým Mirkovo vyprávěním, škoda jen, že tomu počasí a okolnosti moc nepřály, poslouchat by se dalo mnohem déle Tímto Mirkovi ještě jednou moc děkuji, manželka je z výsledku naprosto nadšená. Rovnou jsem si objednal pokračování, které bude překvapením, takže se už těším, co pěkného vymyslí, až si náležitě odpočine po náročných týdnech
Mupa Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Odesláno 17. února 2021 Přidávám se do dlouhé řady kladných hodnocení. Skvělá komuniace, blesková platba, vše dle dohody. Příjemný člověk. Míru (Longa) určitě vřele doporučuji a děkuji.
M-72 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 Doporučuji a děkuji za obchod Super komunikace, vše klaplo dle dohody.
ladmat Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Odesláno 1. června 2021 Také jsem potřeboval vyřešit dárek pro manželku . Perfektní domluva , poradil mě neznalému, zhotovil nádherný prsten v šibeničním termínu , zabalil a ještě poslal . Moc děkuji .
horal Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Odesláno 20. července 2021 Velmi rád přidám další dobrou zkušenost s panem mistrem. Nadstandardní přístup, obratná komunikace a výsledek na jedničku. Děkuji a těším se na příště.
Pepino777 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Odesláno 21. července 2021 I já se přidám trochu opožděným, ale jak je v tomto vlákně již zvykem, velmi pozitivním hodnocením hodinkového obchodu. Vřele doporučuji, vše na 1* P.
michalval Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Odesláno 14. září 2021 Míra mi dělal snubní prsten a navíc dost aytpický, tak doufám, že mě jeho výrobek bude provázet dloooouho Pěkná práce, ochotné jednání, rozhodně doporučuji!
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Odesláno 22. září 2021 Expresní platba, super domluva, s klidným svědomím, mohu jen doporučit! Díky Jiří
maama Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2021 obchod s Longem vůbec netrvá dlouho! palec nahoru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se