Návštěvník YPO Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 zírám na to už pět minut a nevím jestli jsou pro radost nebo image = jak to máš ty ?
Daemonultimate Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 (upraveno) čínskej hnus fialovejTak to potom je přesně to,jak to vypadá.Tak je vše ok.Mně se zdálo,že to není možný,že to musí bejt fejk,ale asi je. Upraveno 10. května 2014 uživatelem Daemonultimate
Frostie Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Tak to potom je přesně to,jak to vypadá.Tak je vše ok.Mně se zdálo,že to není možný,že to musí bejt fejk,ale asi je.to asi fejk i je, v oficiální Festina Chrono bike kolekci jsem ten "kousek" ani přibližně nenašel http://www.festina.cz/chrono_bike.html
Návštěvník YPO Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 to asi fejk i je, v oficiální Festina Chrono bike kolekci jsem ten "kousek" ani přibližně nenašel http://www.festina.cz/chrono_bike.html2009 http://uhrforum.de/festina-tour-chrono-bike-f16381-t89103
CEGY Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 Teď mi došlo, proč to je chrono bike.
Frostie Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 2009 http://uhrforum.de/festina-tour-chrono-bike-f16381-t89103aha, dík. Tak daleko mně nenapadlo u nového kousku hledat...
farkyostrava Odesláno 10. května 2014 Nahlásit Odesláno 10. května 2014 ale no tak nekazte mi radost.... ze tam v cifru je toho hodne ? co maj rikat breitlingari tam je toho miliarda :-) a ze takoví stari psi mi to ohodnotili na feiky ... mi zatrnulo.... ale i mistr se utne :-)
dykmore Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Dneska jsem vytáhnul vánoční dárek, zcela levné a nenáročné retro Timexy. Překvapila mě lumi, svítí opravdu fest - zkusil jsem to zachytit na druhé fotce, ale je to z mobilu, takže nic moc extra nevypadá. Ale svítí moc pěkně.
Kubajz Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 (upraveno) Upraveno 28. května 2014 uživatelem Kubajz
farkyostrava Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 ale kubajz :-) gratuluji ....taky jsem o nich uvazoval.... jeste je hod ve tme at to je s plnou paradou !!
Frostie Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Dneska jsem vytáhnul vánoční dárek, zcela levné a nenáročné retro Timexy. Překvapila mě lumi, svítí opravdu fest - zkusil jsem to zachytit na druhé fotce, ale je to z mobilu, takže nic moc extra nevypadá. Ale svítí moc pěkně.ty Timexy vůbec nevypadají zle... Resp. moc hezký kousek!
Patan_CZ Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Moje nove do prace Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk
dykmore Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Frostie, díky, jsou tak krásné, až je mi je líto nosit. Jestli nasbírám dalších 17 příspěvků (což může trvat ještě dva roky), půjdou asi do inzerce. Ať pláče někdo jiný, až je škrábne, já mám na denní nošení G-Shocky
paul67 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Safra omylem jsem vložil dvakrát to samé a koukám že to nejde smazat Frostie, díky, jsou tak krásné, až je mi je líto nosit. Jestli nasbírám dalších 17 příspěvků (což může trvat ještě dva roky), půjdou asi do inzerce. Ať pláče někdo jiný, až je škrábne, já mám na denní nošení G-Shocky Quartz jsem nikdy nemusel,ale tady jsem si nemohl pomoct....
paul67 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Quartz jsem nikdy nemusel,ale tady jsem si nemohl pomoct....
dykmore Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Krásný diver/army styl. V poslední době se mi jednoduché hodinky začínají čím dál víc líbit.
paul67 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Zdravim.Potreboval bych poradit.Napadlo me,ze bych na Wengery[sea force] zkusil nato strap.Instalace remenu je me jasna,ale co nevim,jestli jsou treba nejake tlustsi osicky,nebo staci puvodni?Pripadaji me dost slabe,kdyz to bude ten strap tahat...Diky vsem..
Kid_A Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 taky obcas chnapneme do hodinkovnice pro kvarcky:) a vzdycky je nam s nima moc dobre....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se