Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

zírám na to už pět minut a nevím jestli jsou pro radost nebo image = jak to máš ty ?

• Odpovědi 2,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to potom je přesně to,jak to vypadá.Tak je vše ok.

Mně se zdálo,že to není možný,že to musí bejt fejk,ale asi je.

to asi fejk i je, v oficiální Festina Chrono bike kolekci jsem ten "kousek" ani přibližně nenašel

http://www.festina.cz/chrono_bike.html

Odesláno

ale no tak nekazte mi radost.... ze tam v cifru je toho hodne ? co maj rikat breitlingari tam je toho miliarda :-) a ze takoví stari psi mi to ohodnotili na feiky ... mi zatrnulo.... ale i mistr se utne :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska jsem vytáhnul vánoční dárek, zcela levné a nenáročné retro Timexy. Překvapila mě lumi, svítí opravdu fest - zkusil jsem to zachytit na druhé fotce, ale je to z mobilu, takže nic moc extra nevypadá. Ale svítí moc pěkně.

timex.jpg

timex2.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska jsem vytáhnul vánoční dárek, zcela levné a nenáročné retro Timexy. Překvapila mě lumi, svítí opravdu fest - zkusil jsem to zachytit na druhé fotce, ale je to z mobilu, takže nic moc extra nevypadá. Ale svítí moc pěkně.

ty Timexy  vůbec nevypadají zle... Resp. moc hezký kousek!

Odesláno

Frostie, díky, jsou tak krásné, až je mi je líto nosit. Jestli nasbírám dalších 17  příspěvků (což může trvat ještě dva roky), půjdou asi do inzerce. Ať pláče někdo jiný, až je škrábne, já mám na denní nošení G-Shocky :)

Odesláno

Safra omylem jsem vložil dvakrát to samé a koukám že to nejde smazat sad.gif

Frostie, díky, jsou tak krásné, až je mi je líto nosit. Jestli nasbírám dalších 17  příspěvků (což může trvat ještě dva roky), půjdou asi do inzerce. Ať pláče někdo jiný, až je škrábne, já mám na denní nošení G-Shocky :)

Quartz jsem nikdy nemusel,ale tady jsem si nemohl pomoct....

Odesláno

Zdravim.Potreboval bych poradit.Napadlo me,ze bych na Wengery[sea force] zkusil nato strap.Instalace remenu je me jasna,ale co nevim,jestli jsou treba nejake tlustsi osicky,nebo staci puvodni?Pripadaji me dost slabe,kdyz to bude ten strap tahat...Diky vsem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...