prokom Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 1 hodinou, lub napsal: u tech fosilek je to skoro podvod na zakaznika s tou lunetou. kdyz uz byva pevna, tak jsou cisla na ni orientovany tak, aby bylo jasny, ze je neotocna. edifice jsou fajn, me celkem oslovujou ty tenky modely se safirem. Podvod je už i to,vyrábět hodinky v potápkovým designu a opatřit je vodotěsností 10ATM když to bereš takhle Ať už je luneta otočná nebo ne,pro drtivou většinu uživatelů je to beztak jen designovej prvek.Koukal jsem třeba na feedbacky na Amazonu kde je asi 157 recenzí a nijak to tam nikoho netrápí a mají 4,6 z 5.Druhá věc je,že prodejce by to měl v popisu uvádět,zklamanej jsem z toho trochu byl,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Potreboval jsem neco na zahradu, kolo. Nebylo nad cim premyslet, pomer cena/vykon na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Tady není o čem uvažovat. Tyhle hodinky jsou vděčné a věčné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Zhruba po šesti letech první analogové baterkáče. Podvědomě jsem si říkal, že se ke quartzkám už nevrátím. A přitom jsou tyto fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Casio zatím na fejkový Seiko gumě,objednávám ND limits. Šroubovací dýnko,šroubovací korunka,otočná luneta,200m vodotěsnost,1400kč i s poštou,no nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Tak ještě černý hozený na ND limits. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Ve ctvrtek probehla s kolegou z fora vymena, do sbirky mi pribily bulova moony, uhf s frekvenci 262kHz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Zapomnel jsem sem vlozit, v breznu porizeny Certiny precidrive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Tak nápis "countdown" jsem na hodinkách snad ještě ani neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 23 hodinami, odjinud napsal: Tak nápis "countdown" jsem na hodinkách snad ještě ani neviděl... ZDAR, MÁLO ŠTUDUJEŠ PRODEJE Seiko SRPB81K1 (s countdown lunetou);o) Fakt je, že daleko častejší je klasická luneta potapečská (kolik už uplynulo) než tato "kolik ještě zbývá" Ale mně se tentokrát prostě líbí ta barevné kombinace, celý ten design, a v hlavě mi jako prémie hraje písnička z mého mládí "It´s a final countdown....tadadá dá, tada datatá..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 A jo, máš pravdu. Mě zarazil ten nápis "countdown", to že jsou odpočítávací lunety mě zas jako nepřekvapuje. Jj, Final Countdown a ještě taky Live is Live mi zní v uších ještě teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 před 22 minutami, odjinud napsal: A jo, máš pravdu. Mě zarazil ten nápis "countdown", to že jsou odpočítávací lunety mě zas jako nepřekvapuje. Jj, Final Countdown a ještě taky Live is Live mi zní v uších ještě teď Jo, to je nevynechatelné. Dodnes vzpomínám, jak to na chmelu jelo na kazeťáku furt dokola ;o) tak je to skoro 40y... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machiavelli Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Hele mimo soutěž s hodinkama, co tě přimělo dát si nick Machiavelli? Životní moudro ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 @MachiavelliV rámci soutěže, ty hodinky jsou moc pěkné a asi je potřebuju. Kolik máš prosím cca obvod ruky? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaS Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 I když nedám dopustit na mechaniku, nějaké obyčejnější quartzky na blbnutí s dětmi v bazénu a podobně byly prostě potřeba. Po dlouhém rozhodování jsem nakonec sáhnul po těchto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Mam to podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Citizen, modul 9417. Rok výroby 2000, modelový asi 1999. Tehdy za 50 000 Jenů. Takže celkem balík. Komplet titan. Voděodolnost 10 Atm. Externí anténa na rádio. V téhle verzi jen japonské frekvence. Ale z apky na mobilu synchronizují bez problémů a zatím vypadají, že šlapou dost přesně. Musím říct, že jsem z téhle tvarové podivnosti zatím dost nadšený. Na mou ruku akorát příjemně sedí. Jejich ségrám, se stejným modulem ale jiným designem, se mi zatím nepodařilo rozchodit ručky, jen vteřinovou. To bude trochu ořech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Tak tyhle jsou epesni. Obcas na devadesatkove Citizeny nebo Casia dostanu chut. Citizen mi jeste chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Citizen titanové hodinky vždycky uměl. Tyhle jsou hodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se