Martin.R Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Aloha ahiahi, pochlubím se čerstvým přírůstkem... Dnes dorazily a už mi přirostly k srdci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Môj noví Q prírastok , Citizen Promaster Martine ecod. ala FUGU s 5r garancia za moc prijateľnú cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 3. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2024 55 korun na Aukru. Za ty prachy jim odpustím i to, že se dost blbě odečítá čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Aby im bebolo smutno tak mam nový par CITIZEN ecodrive Marine aj do mora 20 AT , za rozumny peniaz .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2024 Radši Seiko, Q, Japan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 V 20. 11. 2023 v 18:34, Martin.R napsal: Aloha ahiahi, pochlubím se čerstvým přírůstkem... Dnes dorazily a už mi přirostly k srdci. Take jsem nad nema premyslel, no nakonec jsem sahl po tom co uz jsem hodne dlouho chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 před 4 hodinami, ATOM napsal: Take jsem nad nema premyslel, no nakonec jsem sahl po tom co uz jsem hodne dlouho chtel Parádní. Fieldwatche sice nejsou můj styl, ale u CWCéček se mi líbí ty ostrý hrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Seiko Landrek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 30. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2024 Nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Par dni stare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtisek.jaroslav Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 Pilotky.Odesláno z mého SM-S918B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 10. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 (upraveno) V 3. 1. 2024 v 20:05, Vasil napsal: 55 korun na Aukru. Za ty prachy jim odpustím i to, že se dost blbě odečítá čas Tak za 55 vočí to je jasné, Dávat tady cenovku těch Qéček je docela fajn. Člověk hned ví, na čem bo před léty se mi podařilo mezi chronošrotem prodávaném na autoburze za 50 korun kus vybrat Seiko Q, která byly jen ušmudlané a můj odhad že v nich došla kdysi jen baterka a pak byly v šuplíku - se potvrdil. Seiko za pade - ne nekup to... takže Q hodinky bývají obecně levnější a na takových huráakcích jako jsou právě všelijaké poutě a burzy se dá trefit zajímavost nebo i pořádný kalibr se vším všudy. Upraveno 24. září 2024 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 8F33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 8F33 podruhé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Další důležitá věc bez které se v pracovně prostě neobejdeš. Seiko GMT 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 13. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Mezistupeň... (momentálně na prodej) Definitivní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se