AndyAaron Odesláno 25. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Jsem tu celkem pozadu. Prave sedim v letadle z Los Angeles do NY a sepisuju jeden z poslednich reportu z US. LA se mi podle ocekavani moc nelibilo. Nejenze opet moc nevyslo pocasi, takze bylo vse sede a ponure, ale zase toho tolik tu k videni neni. Samozrejme, kdyz clovek hleda, tak najde. Ale po te krasne prirode z predchozich tydnu jsem uplne nebyl v nalade hledat. Doslo tedy na povinne zastavky na Hollywood Boulevard a chodniku hvezd. Hvezd na dlazbe je tam milion, pridam jen par na ukazku aspon castecne "hodinkovych" Dalsi bod programu bylo nutne videt napis Hollywood K napisu pristup primo neni, ale je nekolik bodu, odkud jde videt. Zvolili jsme Griffith Observatory. Bylo to tam pekne, i vyhled na cele LA, bohuzel opet v oparu. Zajimavosti tohoto mista je, ze na silnicich a vedoucich k Griffith Observatory se tocil Rebel bez Priciny a od te doby se tyto klikate silnicky objevily ve spouste dalsich filmu. Z Pretty Woman budete urcite znat luxusni ulici s obchody Rodeo Drive. Projeli jsme se i po ni. Fotky bohuzel nemam, protoze jsem ridil. Doprava je tam silena, same zacpy. Ale proste si predstavte ulici s Vuittonem, Lorenem a podobnym haraburdim. Showroom tam ma IWC, Rolex a Piaget, vic jsem jich z auta nezaznamenal.Trosku jsme projeli ulicky Beverly Hills a pak Mullholand Drive, coz je silnice, ktera vede podel okraje skaly s vyhledem na LA.Posledni zastavka byla plaz v Santa Monice Dnes jsem vratil auto. Celkem najetych 3637 mil a natankovanych osm nadrzi. Prumerne spotreby dodam az to spocitam Ted koukam a letime zrovna nad Nebraskou. Do NY zbyva 2:40, tak si asi jeste pustim film... Upraveno 25. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Super, Ondro. Jako vzdy. Tak stastnou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Chybí ti tam Pamela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Zhltnul jsem asi posledních 8-10 stran teď naráz, v pauze mezi poradama. Jednim slovem, dechberoucí! Díky Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Tyhle reporty z US mi budou chybět .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Panove diky! Vam budou chybet reporty z US, mne bude chybet US. Ale neni vsem dnum konec. Doufam, ze se sem jeste nekdy vratim. Je tu toho jeste hodne co bych rad videl. Na druhou stranu v jinych castech sveta je toho jeste vic. Vsechno je limitovane casem a penezi...Co muzu slibit je, ze tohle vlakno pojede porad dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 nebj Andy, aj v CSSR je toho dost co vidiet a reportovat:) uz sa tesime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Souhlasim, moc se tesim na raporty z Cr. Bude to velky prinos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 V CSSR je krasne a je tam spousta krasnych koutu, kde jsem jeste nebyl. Jedinej problem s tim mam, ze tam to vlastne vsichni znate, takze si rikam, jestli vam spis nebudu popisovat jak vypada "oktavka". Ale tak, zas ne vsichni byli vsude, ze jo. Je spousta lidi co jezdi v Renaultech a Peugeotech, takze je treba muze zaujmout popis Skodovky. To pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Přesně proto jsem psal, že se na tvé reporty z ČSSR těším. Všude jsem rozhodně nebyl a jezdím v Pežotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Jo, ja su taky zvedavej jaky exoticky kouty Ceska nam Andy zprostredkuje. To je teprv vyzva, ne jako naky japko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Presne! Japka nebrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Ze me mluvi cira zavist, kamarade. Tri roky na menhetnu bych bral hned, votom zadna. Btw, na velkou vystavu Pateku se jeste stihnes vypravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 To bohuzel nestihnu. Ta je tusim tento vikend a to uz tu nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 A kdyz te bude nudit CSSR, tak reporty muzes psat i z dalsich zemi (3600 mil to toho objedes v evrope dost a dost ). Tez mi tve fotky a komentare budou chybet ( osobne totiz vim, ze se v tyhle konciny nikdy nepodivam ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 To bohuzel nestihnu. Ta je tusim tento vikend a to uz tu nejsem.Promin, byla jenom do 23. a ja mel za to, ze bude do konce mesice, eh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 A kdyz te bude nudit CSSR, tak reporty muzes psat i z dalsich zemi (3600 mil to toho objedes v evrope dost a dost ). Tez mi tve fotky a komentare budou chybet ( osobne totiz vim, ze se v tyhle konciny nikdy nepodivam ).Nikdy nerikej nikdy @nividic A jo. Tak tu jsem propasl, protoze jsem tu nebyl. Kolegyne mi o tom rikala, nez jsem vyrazel na cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Kdyz uz jsme u toho, posledni noc v NYC... Abych nebyl jen sentimentalni, tak jedna zajimavost. Takovehle zasobniky na vodu pry muzete videt jen v NY. Je zvlastni po temer trech letech jet opilej z hospody na uplne jine misto nez clovek bydlel. Preci jen uz byl vypestovany nejaky ten autopilot a ten je ted zmateny. Cestu metrem do Queens jsem tim padem neriskoval a radsi sedl do taxiku. Hosi, kua, fakt mi to tu bude chybet. Ale stejne pocity jsem mel kdyz jsem opoustel CR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Mesto ktere nikdy nespi. Je temer jedna v noci a ja stojim v zacpe v taxiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Andy, uz delsi dobu sleduju tvoje super vlakno. Normalne jsem az musel zamacknout slzu po tech poslednich 2 postech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se